GRATIS boek Stephen Covey!

Deze actie is voorbij, maar u bent nog steeds van harte welkom op het seminar!

Titel: Inspiratie van dag tot dag

Auteur: Stephen Covey

Aantal pagina’s: 400

Uitvoering: Paperback

Uitgever: Business Contact Amsterdam

Druk: februari 2008

Inspiratie van dag tot dag

Dit boek ontvang je GRATIS bij deelname aan de Nationale Coachseminar. Het enige wat je hoeft te doen is je VANDAAG aanmelden. Was je toch al van plan te komen, meld je dan nu aan en sleep een mooi boek in de wacht! Het boek wordt je op het seminar bij de incheckbalie uitgereikt.

Beschrijving

Wie “De zeven eigenschappen van effectief leiderschap” heeft gelezen, weet wat de waarde van Coveys gedachtegoed is. Tegelijk weet u als lezer hoe moeilijk het is om zijn inspirerende ideeën ook werkelijk in de dagelijkse praktijk te brengen.
De vertaalslag van ‘inspirerende gedachte’ naar ‘gerealiseerd doel’ is niet eenvoudig. Dit boek helpt u daarbij. Het biedt voor elke dag van het jaar een gedachte, tip, advies, opdracht – en biedt in feite de Zeven eigenschappen in ‘hapklare brokken’ aan, zonder de diepgang ervan te kort te doen. Gelukkig zijn, plannen uitvoeren, reageren op lastige situaties, zelfvertrouwen; al die grote, dagelijkse thema’s komen aan bod.

Covey & Nationale Coachseminar

Stephen R. Covey is wereldberoemd geworden met de zeven eigenschappen van effectief leiderschap. Hij schreef ook Prioriteiten en de 8e eigenschap. Covey staat aan het hoofd van de FranklinCovey organisatie, die vestigingen heeft over de hele wereld. Directeur van FranklinCovey Benelux, Jan Kuipers, spreekt op de Nationale Coachseminar, over de praktische toepassing van de 8e eigenschap binnen organisaties en gemeenschappen.

Info en inschrijven

Meer info over coachseminar: klik hier
Aanmelden: klik hier

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045