Meer dan 100 inschrijvingen voor de Basiscursus Coachen

Maak kans op gratis deelname!

Met ingang van januari 2011 wordt opnieuw de Basiscursus Coachen gegeven. Sinds de start, twee jaar geleden, hebben we meer dan 100 cursisten mogen verwelkomen!

Om dit te vieren zal uit alle inschrijvingen die zijn binnengekomen voor 31 december 2010, een deelnemer worden geloot die gratis mag deelnemen aan de basiscursus in het voorjaar van 2011 (inclusief cursusmateriaal en catering).

De trekking zal worden verzorgd door notaris mr. F. Kooi te Beetsterzwaag op vrijdag 7 januari 2011. Inschrijvingen voor de Basiscursus die binnenkomen na 31 december 2010 kunnen niet meer meedingen naar deze gratis basisopleiding. Andere opleidingen en trainingen van CC Excellence vallen niet onder deze actie.

Na de trekking zal bekend worden gemaakt in welke cursusgroep de winnaar van de loting zich bevindt. De uitreiking van de gratis cheque zal plaats vinden op de eerste cursusdag van de betreffende cursusgroep.

Klik hier voor de data, locaties en inhoud van deze praktische en diepgaande basiscursus, die je helpt op een eenvoudige en doeltreffende manier de mensen te coachen die aan je verantwoordelijkheid zijn toevertrouwd.

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045