Nieuwe website online

Opleidingsaanbod uitgebreid

Het gaat goed met CC•Excellence! Twee jaar geleden zijn we begonnen met ons aanbod. Vanaf het begin was het aantal vragen en opdrachten van kerken, (christelijke) organisaties en particulieren meer dan we konden verwerken. We ervaren dit als een bijzondere zegen! Om zoveel mogelijk aan de vraag te voldoen werkt CC•Excellence nauw samen met partnerorganisaties en collega’s binnen het werkveld.

Naast een toename in opdrachten op het terrein van coaching en consultancy kwamen er steeds meer verzoeken voor training en scholing op het terrein van coaching, leiderschap, discipelschap en gemeenteontwikkeling. Noodgedwongen hebben we in het voorjaar van 2010 een serie trainingen voor 2010 afgeblazen en doorgeschoven naar partnerorganisaties. We moesten een pas op de plaats maken en een vorm zien te vinden waarbinnen we op een ‘excellente wijze’ konden blijven voldoen aan de vraag. Dit heeft er in geresulteerd dat CC•Excellence is opgedeeld in twee divisies, namelijk ‘Excellence Coaching & Consultancy’ en ‘Excellence Opleiding & Training‘.

Met deze nieuwe site brengen we u op de hoogte van het aanbod van Excellence Opleiding & Training. De activiteiten die nu op de site staan zijn voornamelijk gericht op het vakgebied coaching. In de loop van het jaar hopen we ons aanbod op het gebied van leiderschap- en discipelschapsontwikkeling ook een plek te geven. We vinden het fijn dat u deze site bezoekt en hopen u binnenkort te ontmoeten bij een van onze activiteiten.

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045