Uitreiking Cheque Gratis Coachcursus

Twee winnaars…

Zaterdag 15 januari is de cheque voor een gratis Basiscursus Coachen, incl. boekenpakket, uitgereikt aan Gezina Kuiphof.  De happening vond plaats tijdens de eerste cursusdag op de trainingslocatie te Woerden.

In het bijzijn van medecursisten overhandigden Bart en Janine Broekman de cheque aan Gezina Kuiphof, nadat er was geciteerd uit het Proces Verbaal die was opgemaakt door notaris Mr. F. Kooi. De notaris had een week eerder het winnend lot getrokken (klik hier voor informatie over de trekking).

Gezina Kuiphof is deelnemer aan de negende editie van de Basiscursus Coachen te Woerden en heeft de cheque doorgegeven aan iemand anders uit de cursusgroep. Met dit mooie gebaar heeft de actie uiteindelijk twee winnaars opgeleverd.

Mevr. Kuiphof: “Ik ben dankbaar dat er een cheque werd uitgereikt. Ik heb het direct gegeven aan medecursist Henny van Petegem. Zij zet haar hele leven in, inclusief haar financiën, om Zandvoort te bereiken met Gods Koninkrijk.Dit leek me een mooie manier om haar werk te ondersteunen”.

 

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045