Succesvol Nationale Coachseminar

Enthousiaste reacties en diepe indrukken

Putten – De derde editie van het jaarlijks event voor leidinggevenden en coaches op vrijdag 21 oktober was een overweldigende bijeenkomst die de verwachtingen van de meeste deelnemers overtrof. De toespraken van Jan Kuipers en Gabriël Anthonio in het ochtendprogramma hielpen de deelnemers om hun functioneren tot het diepste niveau van hun waarden en overtuigingen te onderzoeken.

De bekende run op de middaglunch bleef uit. Veel deelnemers bleven op hun plek zitten om meer tijd te nemen voor reflectie en bezinning. Anderen zochten contact met een collega of conferentieganger om te zoeken naar woorden die het beste konden omschrijven wat ze hadden beleefd.

Vooral de toespraak van Gabriël Anthonio maakte grote indruk. Door zijn narratieve manier van vertellen bleven de leiderschapspricipes waar hij over sprak niet op afstand. Behalve herkenning riep het een verlangen op naar een meer authentieke manier van leidinggeven.

Masterclass: Herhaling en verdieping!

Veel deelnemers vonden het jammer dat er niet meer collega’s en bezoekers aanwezig waren. Om deze reden is besloten tot een herhaling en een verdieping van de bijdrage van Gabriël Anthonio middels een masterclass op vrijdag 27 januari 2012 te Putten. Voor meer info klik hier.

Nieuw: Leergang Leiderschap

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een bijzondere Leergang Leiderschap waar o.a. Gabriël Anthonio diverse masterclasses zal verzorgen.
Voor meer info klik hier.

Enkele reacties van deelnemers

Hier volgen enkele reacties van deelnemers. Voor meer persoonlijke reacties en een verslag van de NCS2011 klik hier.

Ik heb dit seminar als zeer goed en boven verwachting ervaren. Ik ben geraakt en opgebouwd door topsprekers en heb nieuwe collega’s ontmoet. Kortom een dag vol opbouw, groei en netwerken. Top!
Martin de Jong, Vleuten  – Building Champions / Blanchard

Het was de eerste keer dat ik dit seminar bezocht: en meteen een schot in de roos. Naast alle informatie van kwalitatief hoog niveau die werd gebracht door inleiders die in hun wijze van brengen een voorbeeld waren van de inhoud van hun verhaal (do what you preach), waren het vooral de onderlinge persoonlijke betrokkenheid, het gevoel van echte verbinding en het gedeelde gevoel en weten geïnspireerd te mogen zijn en worden door  Jezus, onze Verlosser en Leider. En dat, naar mijn gevoel, zo treffend verbeeld door Gert van de Vijver.  Geweldig bedankt voor de organisatie en inhoud van dit seminar!
Siebe Poutsma – coach en organisatieadviseur

‘Input’ in Putten! Wat een ongelofelijk inspirerend, bemoedigend, opbouwende en bewogen dag! Het heeft mij die geraakt en opnieuw bepaald de essentie van excellence leiderschap en coaching. Dank voor de geweldige organisatie en de goede verzorging! Dank ook aan de sprekers en hun openheid. De mooie muziek en de mooie zandschilderijen van Gert van de Vijver, wat een talenten!!
Rinske Krale-Hekman – De Meander coaching en training

Het derde nationale coachseminar was opnieuw een verrijking. Christelijke mensen (coaches, managers, adviseurs, etc.) die elkaar ontmoeten in alle eerlijkheid en elkaar inspireren om vanuit christelijke uitgangspunten op allerlei plekken in de samenleving te werken. Een zoutend zout voor de maatschappij! Ik vond het erg leuk om daar mijn bijdrage aan te mogen leveren en te blijven leveren! Inspiratie en bemoediging voor het werk, ik kijk uit naar het seminar van 2012!
Coos de Vries – Intégrad Zwolle

“Accu-dag”, opgetopt, vol. Geïnspireerd en bemoedigd! Goed georganiseerd, compleet. Bedankt!
Wim Zomer , Oegstgeest

Dit seminar heeft mij opgebouwd met nieuwe inzichten, maar nog belangrijker: het heeft mij diep geraakt van binnen dat coaches zich druk maken om een ander, maar vaak hun eigen ziel verwaarlozen. Gabriël Anthonio: een organisatie kan niet zonder vriendschap, dat zien wij bij Jezus, die noemt zijn volgelingen Zijn vrienden. Jan Kuipers: wanneer je medewerkers je niet vertrouwen, kan je ALLES niet verkopen. Ik heb genoten van de kleinschaligheid en de eenheid van de groep, wetende dat je vanuit de zelfde bron put om naast andere mensen te staan.Geweldig vond ik dat, wanneer ik geen andere verplichtingen heb, ben ik er zeker bij volgend jaar.
Peter Wattel – Opleidingsmanager ROC Friesche Poort

Het was onvoorstelbaar indrukwekkend, inspirerend en eigenlijk veel te veel moois voor 1 dag. Ik heb nog minstens een week nodig om alle
indrukken een plekje te geven… Het beste seminar tot nu toe!
Aswintha Shirzad – H2O Coaching

Voor mijn was dit de eerste keer dat ik het seminar bezocht. Ik had me pas donderdag aangemeld. Wat een geweldig seminar. Ik ben normaal niet zo’n prater, maar heb aan iedereen die ik voorbij kwam welk een geweldige dag ik gehad heb. Zelfs op zaterdag in de auto op weg naar een mountainbike toertocht, moest ik het verhaal van de appeltaart van 5 miljoen delen. Wat ik vooral zo bijzonder vond was de sfeer; de bijbel ging open, de liederen die mijn hart openbraken, het gebed waarin ik mij dicht bij God voelde en de verbondenheid heb ervaren met de andere deelnemers. De sfeer was ook zo vredig, mensen waren belangstellend naar elkaar. In een woord geweldig. Als God ons hart openzet, wat komt er dan veel positieve energie vrij.Ga zo door, volgend jaar hoop ik weer van de partij te zijn.
Harry Bolks – Manager HRM

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045