Annual Nationale Coachseminar op Vrijdag 27 september 2013

De Nationale Coachseminar heeft een andere formule dan de vorige seminars. In deze vierde editie komen meer dan 200 christenleiders en coaches samen rondom een middagprogramma van bezinning en verdieping. In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we geen ruim aanbod van workshops. We houden het deze keer eenvoudig in de aanpak. Deze eenvoud wil bijdragen aan de rust en de bezinning die nodig is om betekenisvol te reflecteren op het eigen leiderschap onder het thema verzilver je waarde(n). Gabriël Anthonio en Bart Broekman zullen op een persoonlijke en betrokken wijze leiding geven aan dit proces.

Voor meer info klik hier

Banner_coachseminar_2013

 

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045