Studiereis Persoonlijk Leiderschap Israël Najaar 2014

logo_studie-reizenLeusden – Op de Nationale Coachseminar 2013 is ons nieuwste initatief gelanceerd: www.studie-reizen.nl Samen met Schoolimpuls betreden we de markt van studiereizen voor leidinggevenden. In gesprekken met leidinggevenden werd door velen de behoefte uitgesproken om letterlijk afstand te nemen van het werk en voor een korte of langere periode tijd te nemen voor bezinning, reflectie en verdieping. Onze gesprekspartners vonden het belangrijk om dit te doen binnen een context waarin het christelijk geloof leidend en inspirerend is en waar het op een professionele en deskundig hoog niveau wordt begeleid, zodat het relevant kan worden gemaakt voor de eigen professie en beroepspraktijk.

Studiereis Persoonlijk Leiderschap Israël 2014

De eerste reis staat gepland voor 31 oktober t/m 09 november 2014 in Israël. Tijdens deze 10-daagse  studiereis over persoonlijk leiderschap werk je in een inspirerende omgeving via studiedagen, workshops, procesmatige coaching en diepgaande ontmoetingen met collega leidinggevenden, op een intensieve manier aan je eigen leiderschapsontwikkeling. De studiereis is een hulpmiddel om in korte tijd op doeltreffende wijze te focussen op je eigen balans en te onderzoeken hoe effectief je bent in de wijze waarop je invloed uitoefent als leider.

Voor meer informatie download de flyer of ga naar www.studie-reizen.nl

Feestelijke informatieavond op donderdag 23 januari 2014

Kom naar de feestelijke informatiebijeenkomst op donderdagavond 23 januari in Leusden (gratis)
Locatie: Koningshof (De Blekerij 33)
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur
Aanmelden: via de site van studie-reizen.nl

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045