Studiereis over Persoonlijk Leiderschap naar Israël 2014

Periode: 31 oktober t/m 9 november 2014

logo_Studie-reizen_JPG

Leiderschap gaat over het uitoefenen van invloed. Dat begint bij jezelf. Ieder mens moet zijn leven zo inrichten dat gezin, werk, vrije tijd en persoonlijke groei met elkaar in balans zijn. Dat geldt in het bijzonder voor hen die grote verantwoordelijkheden met zich meedragen.

Tijdens deze boeiende studiereis naar Israël neem je letterlijk afstand om met behulp van workshops, coachgesprekken en diepgaande ontmoetingen met collega leidinggevenden stil te staan bij de vraag hoe het zit met je eigen balans en of je of een effectieve manier bezig bent je invloed uit te oefenen. In het nadenken daarover is het belangrijk om aan te sluiten bij datgene wat je leven inhoud en vorm geeft. Dan spreken we over geloof, waarden en overtuigingen en over de wijze waarop je dat al dan niet weet te verbinden met je leiderschapspositie.

Betekenis en zingeving spelen hierin een belangrijke rol. Een inspirerende omgeving kan een bijzondere bijdrage leveren aan dat proces. Daarom hebben we gekozen voor het land Israël waar we op historische plekken zullen aanhaken bij opmerkelijke gebeurtenissen en momenten uit het leven van beeldbepalende leiders uit de Bijbel.

De Studiereis Persoonlijk Leiderschap richt zich op leidinggevenden (o.a. management, directie en besturen) die meerdere jaren ervaring hebben in het leidinggeven aan meerdere medewerkers. De deelnemers komen uit diverse sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, non-profit organisaties, overheid, onderwijs, kerk, enzovoort.

Voor meer informatie ga naar Studie-reizen.nl of download de brochure.

Op donderdagavond 23 januari 2014 is er een feestelijke informatiebijeenkomst.
Klik hier voor informatie en aanmelding.

fotocollage_Israel

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045