Vrijdag 16 mei 2014 Masterclass Leiderschap en Verbondenheid

met Hans Groeneboer

banner_sprekers_masterclas-serie_2013-2014

Amersfoort – Je hebt een behoorlijke mate van deskundigheid ontwikkelt op je vakgebied. Je beschikt over bijzondere inzichten met betrekking tot organisatie, beleid en strategie. En je hebt een jarenlange ervaring in het leiding geven. Maar je wilt meer. Je wilt het verschil maken. De ware kracht van je leiderschap ligt verscholen in wie jij bent als persoon. Het gaat niet alleen om wat je doet als leider, maar vooral om hoe je het doet in je leiderschap. Jij bent je eigen instrument! De effecten van je leiderschap worden vooral bepaald door de kwaliteit van dat instrument en hoe goed je het weet te hanteren in de concrete situatie waarin je nu staat. Dat is wat je leert tijdens een serie masterclasses van leiders, topbestuurders en wetenschappers. Zij spreken niet alleen vanuit hun kennis, maar ook vanuit hun persoonlijke ervaring. Wil jij het verschil maken? Investeer dan in jezelf!

Inschrijven Masterclass

De spreker

Hans GroeneboerHans Groeneboer geeft op vrijdag 16 mei een masterclass over Leiderschap en de kracht van Verbondenheid. Hans is contextueel therapeut, coach, auteur en trainer. Hij richtte in 1989 Stichting Koinonia op wat uitgroeide tot een landelijk netwerk van praktijken voor pastorale en psycho sociale hulpverlening en een school voor pastoraal werkers waar jaarlijks 350 cursisten aan deelnemen. Hij schreef een aantal boeken vanuit het pastoraat over huwelijk, familierelaties, samengestelde gezinnen en communicatie.

De laatste vijf jaar is Hans ook actief in het bedrijfsleven als trainer en adviseur en traint hij management teams van grote bedrijven als KPN en KLM in Nederland. Hij schreef samen met een collega een nieuw boek over contextueel management Dynamiek in Verbinding. Alles draait om verbinding. Of we nu in het bedrijfsleven werken, in kerken of in families of huwelijken. Uiteindelijk komen we tot ons doel als we verbinden en samenwerken. Dat is het terrein waar Hans zich heeft gespecialiseerd. In deze masterclass neemt Hans ons mee in het beïnvloeden van organisaties vanuit contextueel perspectief.

Doelgroep

De masterclass is gericht op leidinggevenden, managers, directeuren en (executive) coaches uit diverse sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, non-profit organisaties, overheid, onderwijs, kerk, enz..

Programma en kosten

09.00 uur: ontvangst
09.45 uur: masterclass
12.15 uur: ontmoeting en nabespreking
12.45 uur: culinaire lunch
14.00 uur: verwerking individueel of in kleine groep (facultatief)
15.30 uur: afsluiting

De studiebijdrage voor een afzonderlijke masterclass is € 325,=. Dit bedrag is inclusief het boek “Dynamiek in Verbining” van Hans Groenboer & Veresca van den Berge, een handout, verwerking, consumpties en culinaire lunch, excl. btw (21%).

Voor de Algemene Voorwaarden klik hier (er opent een nieuw venster)

Locatie

Leerhotel Het Klooster

Leerhotel het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG AMERSFOORT

Klik hier voor een routebeschrijving

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045