Permanente Educatie voor NOBCO Registercoaches (41 PE)

PE punten NOBCO

Registercoaches die zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) hebben voldoende PE punten nodig voor de herregistratie van hun EIA accreditatie. De EAQ erkende Post Hbo Leergang Excellent Coachen op Practitionerniveau is een zeer geschikte opleiding voor het binnenhalen van een groot aantal PE punten.

De NOBCO heeft 41 PE punten toegekend aan deze bijzondere leergang, inclusief opleidingsupervisie (kenmerk: 141006-CCE-053).  NOBCO Registercoaches die deze coachleergang willen volgen worden vrijgesteld van de toetsing van Module 1 en 2 en ontvangen maar liefst 10% korting op het opleidingsgeld.

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045