Vrijdag 14 November TOP Masterclass over Waardengedreven Leiderschap

met dr. Gabriel Anthonio

banner_sprekers_masterclas-serie_2013-2014

Amersfoort – Je hebt een behoorlijke mate van deskundigheid ontwikkelt op je vakgebied. Je beschikt over bijzondere inzichten met betrekking tot organisatie, beleid en strategie. En je hebt een jarenlange ervaring in het leiding geven. Maar je wilt meer. Je wilt het verschil maken. De ware kracht van je leiderschap ligt verscholen in wie jij bent als persoon. Het gaat niet alleen om wat je doet als leider, maar vooral om hoe je het doet in je leiderschap. Jij bent je eigen instrument! De effecten van je leiderschap worden vooral bepaald door de kwaliteit van dat instrument en hoe goed je het weet te hanteren in de concrete situatie waarin je nu staat. Dat is wat je leert tijdens een serie masterclasses van leiders, topbestuurders en wetenschappers. Zij spreken niet alleen vanuit hun kennis, maar ook vanuit hun persoonlijke ervaring. Wil jij het verschil maken? Investeer dan in jezelf!

Vrijdag 14 november 2014 is de eerste masterclass in een serie van acht over Persoonlijk Leiderschap. Dr. Gabriël Anthonio neemt ons mee in de praktijk van het waardengedreven leiderschap. Hij doet dit met aansprekende voorbeelden uit zijn eigen leiderschapspraktijk en geeft een helder conceptueel kader met inzichten vanuit de filosofie, de theologie en de organisatiekunde.

Inschrijven Masterclass

De spreker

gabriel_anthonio4_kleinGabriël Anthonio is getrouwd en heeft twee kinderen. Zijn loopbaan begint in de christelijke hulpverlening aan verslaafden en randgroepjongeren. Daarna vervulde hij enkele directiefuncties bij justitie waaronder directeur van een Jeugdgevangenis en een TBS-kliniek. In de afgelopen acht jaar was Gabriël voorzitter van de Raad van Bestuur van Jeugdhulp Friesland. In deze organisatie worden jaarlijks 2000 kinderen opgevangen en behandeld. Sinds 1 november 2014 is hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Verslavingszorg Noord Nederland.

Gabriël is afgestudeerd in Pedagogiek aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is in 2006 in Utrecht gepromoveerd op het thema: De Humanisering van een Justitiële organisatie. Sinds 2007 is hij part-time docent in Leadership and Change Management aan de Stenden University in Leeuwarden.

Doelgroep

De masterclass is gericht op leidinggevenden, managers, directeuren en (executive) coaches uit diverse sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, non-profit organisaties, overheid, onderwijs, kerk, enz..

Programma en kosten

09.00 uur: ontvangst
09.45 uur: masterclass
12.15 uur: ontmoeting en nabespreking
12.45 uur: culinaire lunch
14.00 uur: verwerking individueel of in kleine groep (facultatief)
15.30 uur: afsluiting

De studiebijdrage voor een afzonderlijke masterclass is € 325,=. Dit bedrag is inclusief een luxe studiemap, studieboek, handout, consumpties en lunch en verwerking, excl. btw (21%).

Voor de Algemene Voorwaarden klik hier (er opent een nieuw venster)

Locatie

Leerhotel Het KloosterLeerhotel het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG AMERSFOORT

Klik hier voor een routebeschrijving

Masterclass Serie en Leergang Leiderschap

De Masterclass Serie Persoonlijk Leiderschap maakt onderdeel van de Topleergang Excellent Leiderschap.  Als niet-student van de leergang is het mogelijk om toch alle Masterclasses van de leergang bij te wonen. In deze serie staan voor dit seizoen meerdere masterclasses gepland:

  • Vrijdag 15 november: Leiderschap en Waarden door dr. Gabriël Anthonio
  • Vrijdag 05 December: Leiderschap en Dienstbaarheid door dr. Inge Nuijten
  • Vrijdag 16 januari: Leiderschap en Integriteit door dr. Karin Lasthuizen
  • Vrijdag 13 Februari: Leiderschap en Authenticiteit door drs. Max Daniel
  • Vrijdag 13 Maart: Leiderschap en Zingeving door prof. dr. Hans Alma
  • Vrijdag 10 April: Leiderschap en Meesterschap door Paul Donders
  • Vrijdag 08 mei: Leiderschap en Verbondenheid door Bart Broekman
  • Vrijdag 12 juni: Leiderschap en Moed door dr. Gabriël Anthonio

De kosten voor de masterclass-variant bedragen € 2.295= (excl. 21% btw). Dit bedrag is inclusief studie- en werkmateriaal, studieboeken pakket, consumpties, lunches en verwerking in kleine groep. Voor meer informatie over de serie van de acht TOP-masterclasses klik hier. Om aan te melden voor de Masterclass Serie klik hier

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045