Vrijdag 5 december TOP Masterclass Leiderschap en Dienstbaarheid

Banner_Masterclass_Leiderschap_Dienen

Dr. Inge Nuijten, auteur van “Echte leiders dienen – voor leiders die het verschil maken” (PDF), geeft op vrijdag 5 december in Amersfoort een prikkelende masterclass die hardnekkige vooroordelen over ‘dienstbaar leiderschap’ ontmaskert. Ze daagt je uit om -tegen de stroom in- het verschil te maken! Op basis van wetenschappelijk onderzoek, praktijkstudies en Nederlandse voorbeelden laat Inge Nuijten overduidelijk zien dat ‘dienend leiderschap’ resultaatgericht is en gaat over helderheid en ontwikkeling. Dit staat lijnrecht tegenover het softe imago die dienstbare leiders nog vaak hebben. Het blijkt juist dat dienstbare leiders zelfverzekerd zijn, richting kunnen geven in een complexe en dynamische omgeving en aandacht weten te houden voor de mensen die de organisatie maken.

Inschrijven Masterclass

De spreker

Inge_NuijtenEen van de meest vooraanstaande experts op het terrein van Dienend Leiderschap is dr. Inge Nuijten. Inge promoveerde eind 2009 op ‘Dienend-Leiderschap’ aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Daarnaast studeerde ze Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en Bewegingswetenschappen aan de VU en studeerde cum laude af in Organisatie Psychologie, Psychologie van Arbeid & Gezondheid en Sportpsychologie. Vanuit Redpoint Company geeft zij wetenschappelijk gefundeerd advies en training over de wijze waarop dienstbaar leiderschap in de praktijk kan worden vorm gegeven en hoe prestaties kunnen worden bevorderd. Inge is lid van de Raad van Advies van het Greenleaf Center for Servant Leadership Europe en zit in de Internationale commissie van het Greenleaf Scholars Program. Zij is verbonden aan SerVUs (Vrije Universiteit van Amsterdam) en kerndocent van het Young Leadership programma van AOG School of Management.

Doelgroep

De masterclass is gericht op leidinggevenden, managers, directeuren en (executive) coaches uit diverse sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, non-profit organisaties, overheid, onderwijs, kerk, enz..

Je hebt een behoorlijke mate van deskundigheid ontwikkelt op je vakgebied. Je beschikt over bijzondere inzichten met betrekking tot organisatie, beleid en strategie. En je hebt een jarenlange ervaring in het leiding geven. Maar je wilt meer. Je wilt het verschil maken. De ware kracht van je leiderschap ligt verscholen in wie jij bent als persoon. Het gaat niet alleen om wat je doet als leider, maar vooral om hoe je het doet in je leiderschap. Jij bent je eigen instrument! De effecten van je leiderschap worden vooral bepaald door de kwaliteit van dat instrument en hoe goed je het weet te hanteren in de concrete situatie waarin je nu staat. Dat is wat je leert tijdens een serie masterclasses van leiders, topbestuurders en wetenschappers. Zij spreken niet alleen vanuit hun kennis, maar ook vanuit hun persoonlijke ervaring.
Wil jij het verschil maken? Investeer dan in jezelf!

Programma en kosten

09.00 uur: ontvangst
09.45 uur: masterclass
12.15 uur: ontmoeting en nabespreking
12.45 uur: culinaire lunch
14.00 uur: verwerking individueel of in kleine groep (facultatief)
15.30 uur: afsluiting

De studiebijdrage voor een afzonderlijke masterclass is € 325,=. Dit bedrag is inclusief een luxe studiemap, het studieboek “Echte leiders dienen”, een handout, verwerking, consumpties en culinaire lunch, excl. btw (21%).

Voor de Algemene Voorwaarden klik hier (er opent een nieuw venster)

Locatie

Leerhotel Het KloosterLeerhotel het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG AMERSFOORT

Klik hier voor een routebeschrijving

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045