Cadeau bij aanmelden op Koningsdag

Gratis boekenbon van 50 of 100 euro

Was je toch al van plan om je aan te melden voor een van onze opleidingen? Doe het dan op Koningsdag en ontvang een gratis boekenbon van managementboek.nl ter waarde van 50 euro (cursus of training) of 100 euro (leergang of leergangvariant). Heb je liever een gelijkwaardige korting op het cursus- of opleidingsgeld? Dan is dat ook mogelijk!

De datum van je aanmelding wordt automatisch weergegeven en is voor ons een bewijs dat je je op Koningsdag hebt ingeschreven. Je hoeft dus niets extra’s aan te klikken of melding te maken van deze actie. Van ons krijg je later deze week een bevestiging van je deelname aan deze deze actie en kun je aangeven opf je de boekenbon of de korting wilt.

De boekenbon wordt uitgereikt tijdens de eerste bijeenkomst van de cursus of leergang. Alls je kiest voor de korting, dan regelen we dat via de factuur.

Let op: deze actie alleen geldig op Koningsdag, maandag 27 april 2015!

De boekenbon van 50 euro wordt gegeven bij een cursus of training, te weten: Basiscursus Coachen, Ontwikkelen van Medewerkers, een Masterclass uit de Masterclass Serie of een InCompany opleiding.

De boekenbon van 100 euro wordt gegeven bij een leergang (variant), te weten: Post Hbo Leergang Excellent Coachen, Post Hbo Leergang Excellent Leiderschap, Masterclass Serie Persoonlijk Leiderschap.

Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties.

Banner_Koningsdag_2015_GRATIS

 

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045