Masterclass Echte Leiders Dienen! Vrijdag 4 december 2015

met dr. Inge Nuijten

Vrijdag 4 december 2015 geeft Inge Nuijten een prikkelende masterclass die hardnekkige vooroordelen over ‘dienstbaar leiderschap’ ontmaskert. Ze daagt je uit om -tegen de stroom in- het verschil te maken! Op basis van wetenschappelijk onderzoek, praktijkstudies en Nederlandse voorbeelden laat Inge Nuijten overduidelijk zien dat ‘dienend leiderschap’ resultaatgericht is en gaat over helderheid en ontwikkeling. Dit staat lijnrecht tegenover het softe imago die dienstbare leiders nog vaak hebben. Het blijkt juist dat dienstbare leiders zelfverzekerd zijn, richting kunnen geven in een complexe en dynamische omgeving en aandacht weten te houden voor de mensen die de organisatie maken.

Inschrijven Masterclass

De spreker

Inge_NuijtenEen van de meest vooraanstaande experts op het terrein van Dienend Leiderschap is dr. Inge Nuijten. Inge promoveerde eind 2009 op ‘Dienend-Leiderschap’ aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Daarnaast studeerde ze Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en Bewegingswetenschappen aan de VU en studeerde cum laude af in Organisatie Psychologie, Psychologie van Arbeid & Gezondheid en Sportpsychologie. Vanuit Redpoint Company geeft zij wetenschappelijk gefundeerd advies en training over de wijze waarop dienstbaar leiderschap in de praktijk kan worden vorm gegeven en hoe prestaties kunnen worden bevorderd. Inge is lid van de Raad van Advies van het Greenleaf Center for Servant Leadership Europe en zit in de Internationale commissie van het Greenleaf Scholars Program. Zij is verbonden aan SerVUs (Vrije Universiteit van Amsterdam) en kerndocent van het Young Leadership programma van AOG School of Management.

Doelgroep

De masterclass is gericht op leidinggevenden, managers, directeuren en (executive) coaches uit diverse sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, non-profit organisaties, overheid, onderwijs, enzovoort..

Programma en kosten

09.00 uur: ontvangst
09.45 uur: masterclass
12.30 uur: ontmoeting en nabespreking
12.45 uur: culinaire lunch
14.00 uur: verwerking individueel of in kleine groep
16.00 uur: afsluiting

De studiebijdrage voor een afzonderlijke masterclass is € 325,=. Dit bedrag is inclusief een luxe studiemap, studieboek, handout, consumpties en lunch en verwerking, excl. btw (21%).

Voor de Algemene Voorwaarden klik hier (er opent een nieuw venster)

Locatie

kontakt der kontinentenConferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS  SOESTERBERG

Klik hier voor een routebeschrijving

Masterclass Serie

Deze masterclass maakt deel uit van de Post Hbo Leergang Excellent Leiderschap.  Als niet-student van de leergang is het mogelijk om de masterclasses van de leergang bij te wonen. Klik hier om je in te schrijven voor een masterclass naar eigen keuze. De volgende masterclasses zijn nog bij te wonen:

Vrijdag 04 december 2015| Leiderschap en Dienstbaarheid | Inge Nuijten
Vrijdag 15 Januari 2016 | Leiderschap en Authenticiteit | Bas Blekkingh o.v.
Vrijdag 12 Februari 2016 | Leiderschap en Integriteit| Karin Lasthuizen
Vrijdag 18 Maart 2016 | Leiderschap en Zingeving | Hans Alma
Vrijdag 22 April 2016 | Leiderschap en Meesterschap | Paul Donders
Vrijdag 27 Mei 2016 | Leiderschap en Verbondenheid | Hans Groeneboer
Vrijdag 17 Juni 2016 | Leiderschap, Moed en Daadkracht | Gabriël Anthonio o.v.

 

facebook logoLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van ons aanbod!

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045