Vrijdag 22 april 2016 Masterclass Leiderschap en Meesterschap

met Gijs-Jan Schüssler

Vrijdag 22 april geeft Gijs-Jan Schüssler een TOP Masterclass over Meesterschap voor Leiders. Met eigen voorbeelden en ervaringen binnen Defensie en het bedrijfsleven laat Gijs-Jan zien hoe je een excellente leider kan worden die anderen inspireert tot het leveren van uitzonderlijke prestaties.

Kenmerkend voor teams en organisaties waarin meesterschap centraal staat is het feit dat er geen genoegen wordt genomen met middelmatigheid. Medewerkers zijn voortdurend op zoek naar kansen om de beste producten of diensten af te leveren. Om dit niveau te bereiken en vast te houden is er een juiste balans nodig tussen ontspannen en inspannen. Het doel daarvan is dat er ruimte ontstaat voor creativiteit en een betekenisvolle verbinding tussen werk en resultaat. In deze masterclass krijg je concrete handvatten aangereikt voor toepassing in de eigen praktijk.

meesterschap 2

Inschrijven Masterclass

De spreker

Gijs Jan Schussler 2In de afgelopen jaren heeft Gijs-Jan Schüssler als infanterieofficier gediend onder diverse operationele omstandigheden in Irak en Afghanistan. In de meest uitdagende omstandigheden heeft hij diverse vormen van leiderschap moeten tonen. Hij gelooft in sterke mate in het proces opdrachtgerichte commandovoering. Het fundament van dit proces is eensgezindheid, gezamenlijkheid, wederzijds vertrouwen, duidelijke richting geven en besluiten durven nemen. Zijn motto: alle ideeën en plannen vallen of staan met goed leiderschap

Momenteel is hij werkzaam als projecteider bij TNO binnen de afdeling technical sciences en operationeel analist bij Defensies. Tijdens zijn “executive” MBA studie heeft Gijs-Jan een breder beeld gekregen van diverse managementmodellen en de uitdagingen die binnen andere organisaties spelen. In een “burger” omgeving is hij voor de duur van 2 jaar binnen de operationele operatien van Albert Heijn geplaats geweest om zichzelf hierin verder te verdiepen en verbreden.

Ondanks het feit dat Gijs-Jan geen full-timer militair meer is blijft hij in grote mate betrokken bij de Defensie organisatie door zijn werkzaamheden voor TNO en zijn betrokkenheid als reservist. Als projectleider past hij op dit moment ook opdrachtgerichte commandovoering toe. Daarnaast is hij ook secretaris van de Vereniging van Infanterie Officieren.

Gijs-Jan heeft verder een studie Hotel Management gevolgd aan de Stenden University in Leeuwarden en is hier nog steeds aan verbonden als gastdocent en lid van de adviescommissie voor de Master opleidingen. Ook is hij sterk betrokken bij de ontwikkeling van de Masterclass “Anders Kijken” ontwikkeld door het Maurits Instituut. De leiderschapslessen van Defensie worden hier gedeeld met het bedrijfsleven.

Doelgroep

De masterclass is gericht op leidinggevenden, coaches, adviseurs en managers uit diverse sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, non-profit organisaties, overheid, onderwijs, enzovoort..

Programma en kosten

09.00 uur: ontvangst
09.45 uur: masterclass
12.30 uur: ontmoeting en nabespreking
12.45 uur: culinaire lunch
14.00 uur: verwerking individueel of in kleine groep
16.00 uur: afsluiting

De studiebijdrage voor een afzonderlijke masterclass is € 325,=. Dit bedrag is inclusief een luxe studiemap, het boek ‘Authentiek Leiderschap’, een handout, consumpties en lunch en verwerking, excl. btw (21%).

Voor de Algemene Voorwaarden klik hier (er opent een nieuw venster)

Locatie

kontakt der kontinentenConferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS  SOESTERBERG

Klik hier voor een routebeschrijving

Masterclass Serie

Deze masterclass maakt deel uit van de Post Hbo Leergang Excellent Leiderschap.  Als niet-student van de leergang is het mogelijk om de masterclasses van de leergang bij te wonen. Klik hier om je in te schrijven voor een masterclass naar eigen keuze. De volgende masterclasses zijn nog bij te wonen:

Vrijdag 22 April 2016 | Leiderschap en Meesterschap | Gijs Jan Schüssler
Vrijdag 27 Mei 2016 | Leiderschap en Verbondenheid | Hans Groeneboer
Vrijdag 17 Juni 2016 | Leiderschap, Moed en Daadkracht | Philip Messak

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045