Driedaagse Training Effectief Leidinggeven op de Werkvloer

Hoe haal ik het beste uit mezelf en mijn medewerkers?

De driedaagse leiderschapstraining “Effectief leidinggeven op de werkvloer” is in de plaats gekomen van de cursus “Leiderschapsvaardigheden”. We hebben voor jou de krenten uit de pap verzameld en de meest belangwekkende en aansprekende onderdelen bij elkaar gebracht in deze nieuwe training. Veel (aanstaande en ervaren) leidinggevenden hebben met succes dit programma doorlopen.

Meer Info

In deze praktische training ontvang je praktische tools en nieuwe inzichten om je medewerkers naar een hoger niveau te brengen en je komt steviger in je schoenen te staan als leidinggevende. Alle onderdelen in de training zijn er op gericht om het beste in jou en je medewerkers naar boven te halen!

Met behulp van een effectief en beproefd model leer je hoe je het zelfvertrouwen van medewerkers kunt vergroten door te geven wat ze nodig hebben en weg te laten wat ze niet nodig hebben. Je leert schakelen tussen verschillende leiderschapsstijlen en weet op verschillende manieren je medewerker te motiveren, waardoor het rendement van hun inzet vergroot en ze onder jouw leiding sneller taakvolwassen worden.

Drie dagen investeren in jezelf met een hoog rendement voor de werkvloer! Voor meer informatie over de inhoud, het programma, de kosten en de data klik hier.

facebook logo Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van ons aanbod!

 

 

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045