Onze kernwaarden en USP

Kernwaarden, Unique Selling Points en Benchmark

Leiderschap en Coaching – Uit onze permanente kwaliteitsevaluaties komen enkele onderscheidende kenmerken voren waarom mensen kiezen voor een opleiding van Excellence Opleiding & Training. Deze kenmerkende kwaliteiten bevestigen dat onze kernwaarden authenticiteit, verbondenheid en meesterschap, een zichtbare uitwerking hebben in ons aanbod en dienstverlening. We zien deze kwaliteiten als onze Unique Selling Points (USP).

In schema

Schema USP en kernwaarden 052015

Toelichting

Kernwaarde: Authenticiteit

USP 1. De opleidingen worden gekenmerkt door een waardengedreven aanpak en een heldere christelijke identiteit. Binnen de Open Opleidingen heeft het geloof als bron en motivatie een zichtbare plaats en kan het door de deelnemers worden betrokken bij de eigen (professionele) ontwikkeling. Onze InCompany Opleidingen worden voor een groot deel gegeven binnen reguliere organisaties. Hier ervaren deelnemers -zonder dat het geloof aan bod komt- op een sterke manier dat ze (weer) in verbinding komen met wat hen drijft en motiveert in het werk en het leven en hoe dit kan worden geïntegreerd in hun professioneel handelen.

Kernwaarde: Verbondenheid

USP 2. De deelnemers aan onze opleidingen voelen zich snel thuis binnen de opleidingsgroep. De onderdelen oprechte gastvrijheid en gastheerschap scoren hoog in de evaluaties. De grote mate van persoonlijke aandacht, de vele contactmomenten en de onderlinge betrokkenheid wordt als bijzonder en onderscheiden ervaren.

Kernwaarde: Meesterschap

USP 3. Onze opleidingen worden ambitieus en uitdagend genoemd. Deelnemers worden uitgedaagd om hun comfortzone te verlaten en te streven naar concrete resultaten die voorbij de eigen horizon liggen. Het aanspreken van de eigen intrinsieke drive en het aanwenden van creatieve mogelijkheden genereert een diepgaande ontwikkeling. Ook het opleidingsmateriaal wordt ervaren als kwalitatief van hoog niveau.

USP 4. Om dit te bewerkstelligen zijn deskundige docenten en trainers nodig die weten te inspireren en te prikkelen. Onze docenten worden daarin ervaren als betrokken, vakkundig en bekwaam om het beste in de ander naar boven te halen.

Benchmark

Uit de evaluaties onder deelnemers aan onze opleidingen komen twee aanvullende kenmerken naar voren, die worden bevestigd in een  benchmark onder de dertien meest bekende aanbieders van coachopleidingen in Nederland.

Realistische opleidingsprijzen

USP 5. Tot onze verrassing blijkt de Post Hbo Leergang Excellent Coachen vergeleken met gelijkwaardige opleidingen de goedkoopste in Nederland te zijn. Uit een benchmark blijkt op basis van het aantal contact- en opleidingsdagen dat onze coachleergang 33% goedkoper (!) is dan de gemiddelde coachopleider en 14% goedkoper dan de op een na goedkoopste coachopleider. Wij leggen de lat hoog als het gaat om kwaliteit van de opleiding. Goedkoop is dus niet altijd duurkoop. Met grote vrijmoedigheid kunnen we zeggen dat onze deelnemers echt waar voor hun geld krijgen.

Integratie tussen professioneel handelen en persoonlijke ontwikkeling

USP 6. Tot slot bieden we als enige EQA erkende coachopleiding integraal een volledige supervisietraject (LSCV erkend) aan. Hierin zijn we uniek! Deze opleidingssupervisie wordt door de deelnemers als grote meerwaarde ervaren in (de verbinding tussen) hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. In al onze opleidingen heeft de integratie tussen professioneel handelen en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke plek.

Zie ook: onze 5P-benadering

Wat onderscheid ons

facebook logoLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van ons aanbod!

 

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045