Basiscursus Excellent Coachen Foundation

Wie de Basiscursus Excellent Coachen heeft gevolgd en allround professioneel coach wil worden volgt aansluitend de Post Hbo Leergang Excellent Coachen (practitioner). Voor velen is dit echter een stap te ver vanwege het niveau of de zwaarte van de opleiding of omdat iemand geen beroepscoach wil worden.

Toch is er bij sommigen de behoefte om meer aan hun coachvaardigheden te werken en een opleiding te volgen die opleidt tot NOBCO registercoach, zonder de zwaarte van een volledig Post Hbo traject.

Daarvoor hebben we de Basiscursus Coachen Foundation ontwikkelt. De naam zegt het al, het richt zich op de fundamenten van het coachen. Met deze NOBCO-erkende basisopleiding laat je zien dat je waarde hecht aan een methodische aanpak in het coachen van bijvoorbeeld je medewerkers.

Deze nieuwe EQA-opleiding kan worden gevolgd nadat je met positief gevolg de Basiscursus Coachen heb gevolgd. Aansluitend volg je nog drie onderwijsmodulen (zes dagen) die gaan over TransforMissioneel Coachen en volg je zelf een coachtraject van vijf sessies gebaseerd op je persoonlijke ontwikkeling en je eigen coachpraktijk (30 CCU).

De opleiding duurt ongeveer 12 maanden (inclusief de Basiscursus Coachen).

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0512 – 78 58 72

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Bezoekadres Noord-Nederland
Morra 2
9204 KH Drachten

Bezoekadres Midden-Nederland
Polanerbaan 13 H
3447 GN Woerden

Kamer van Koophandel

50973045