Basiscursus Excellent Coachen Foundation

Gratis Opfriscursus

De Foundation-opleiding (Module 3 t/m 5) volg je na een positief resultaat op de Basiscursus Excellent Coachen (Module 1 t/m 2). Je hebt één jaar de tijd om die stap te maken. Is het langer dan een jaar geleden, dan vragen we van je om de Basiscursus opnieuw te doen. Onze ervaring is dat deelnemers na een jaar teveel uit het persoonlijk leerproces zijn geraakt om effectief aan te sluiten en door te ontwikkelen vanaf Module 3.

Een goede startsituatie creëren

Is het voor jou meer dan een jaar geleden dat je de Basiscursus hebt gevolgd? Dan hebben we mooi nieuws voor je als je besluit om in juni te gaan starten met de Foundation-opleiding! In plaats van de Basiscursus over te doen bieden we éénmalig een GRATIS opfriscursus aan waarin je opnieuw gaat oefenen met de belangrijkste ingrediënten uit de Basiscursus Excellent Coachen. Deze 2-daagse opfriscursus is verplicht. Hiermee helpen we je helpen om op een methodische manier een begin te maken met je persoonlijke ontwikkeling en je competentieontwikkeling.

Is het voor jou korter dan een jaar geleden dat je de Basiscursus hebt afgerond, dan is deze opfriscursus niet verplicht. We kunnen ons voorstellen dat je wel graag wilt meedoen. Dat kan, je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van € 75,= als bijdrage in de arrangementskosten.

De opfriscursus wordt gehouden op vrijdag 15 mei en vrijdag 1 juni in Landgoedhotel Villa Vennendal te Nunspeet.  Bij het inschrijven voor de Foundation-opleiding kun je aangeven of je deze opfriscursus gaat volgen.

 

 

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045