Topleergang Excellent Leiderschap

Kosten en voorwaardenButton_Groepskorting_LL_MPL_2013-2014

De eigen bijdrage in de opleidingskosten voor de Leergang Excellent Leiderschap is vastgesteld op € 4.450,= excl. 21% btw.

De prijs is inclusief literatuur, studiemateriaal, catering (op basis van volledige dagverzorging), gastdocenten en trainers, procesbegeleiders, meewerkende artiesten en locatiekosten.

Klik hier voor de groepskorting
Klik hier om te lezen hoe wij onze opleidingskosten verantwoorden

Masterclass Serie Persoonlijk Leiderschap

De opleidingskosten voor de masterclass-serie bedragen € 2.295= (excl. 21% btw). Dit bedrag is inclusief studie- en werkmateriaal, literatuur, consumpties, lunches en verwerkingsmogelijkheden.

Klik hier voor de aantrekkelijke groepskorting
Klik hier om te lezen hoe wij onze opleidingskosten verantwoorden

Een afzonderlijke masterclass

Als je geen leergang of een masterclass-serie wilt volgen, maar wel geïnteresseerd bent in een afzonderlijke masterclass, dan ben je van harte welkom om de masterclass van je keuze bij te wonen. De kosten van een afzonderlijke masterclass zijn € 325,= (incl. map met handout, boek, consumpties en diner). Klik hier om aan te melden.

Betalingsregeling

Een deelnemer heeft de mogelijkheid om de opleidingskosten van de Leergang of de masterclass-serie in 1, 2 of 3 termijnen te betalen. Hij/ zij kan dit aangeven bij de inschrijving.

Informatie voor particulieren

Scholingskosten voor particulieren zijn aftrekbaar van inkomstenbelasting waardoor de netto investering lager kan uitvallen. Dit geldt voor les-, studie- en collegegelden, maar ook voor studieboeken en materialen.

Wil je hier meer informatie over hebben, dan kun je contact opnemen met je belastingadviseur of de belastingdienst zelf.

Algemene Voorwaarden

Voor de Algemene Voorwaarden van de Leergang Excellent Leiderschap en de Masterclass serie  klik hier

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045