Medewerkers

Bart Broekman

Bart Broekman (50) is getrouwd met Janine en vader van twee dochters (23 en 17). Als boerenzoon was er de verwachting dat hij zijn vader zou opvolgen in het boerenbedrijf, maar na advies van een wijze mentor vond hij zijn werk als groepsleider binnen de gehandicaptenzorg en daarna als algemeen maatschappelijk werker. In dat kader volgde hij de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (Stadskanaal, 1984-1987) en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Ede, 1987-1990). Na een deeltijdstudie theologie (Doorn/ Leuven, 1990-1996) is Bart fulltime werkzaam geweest als landelijk coördinator voor het Centrum voor Pastorale Counseling, afd. Nederland. De speerpunten van zijn werk bestonden uit het ontwikkelen van beleid en organisatie en het toerusten en begeleiden van kerken op het gebied van pastoraat en gemeentezorg.

Van 1998 t/m 2008 is Bart als voorganger in de Vrije Baptistengemeente Bethel te Drachten tien jaar lang werkzaam geweest in het Algemeen Bestuur en was hij medeverantwoordelijk voor de visionaire en beleidsmatige aansturing van het Managementteam.

Het thema leiderschap heeft zijn bijzondere aandacht. Als directeur van Willow Creek Nederland heeft Bart bijgedragen aan het ontwikkelen van visie op leiderschap en het organiseren van kleinschalige seminars en grote conferenties over leiderschap.

Met het oprichten van CC Excellence is Bart sinds 2009 fulltime werkzaam als coach en trainer van leidinggevenden en teams binnen bedrijven en (non-profit) organisaties. CC Excellence is opgedeeld in 3 divisies: Excellence Coaching & Consultancy, Excellence Kerken en Excellence Opleiding & Training. In de opleidingstak worden de thema’ s leiderschap en coaching uitgewerkt in een breed aanbod van opleidingen, cursussen, seminars en trainingen.

Bart is op dit moment vooral werkzaam op het terrein van:

  • Executive coaching
  • Advies en sparringpartner bij ontwikkelingen en veranderingen in organisaties
  • Teamcoaching en -begeleiding
  • Ontwikkelen van opleidingen op het terrein van leiderschap, coaching en persoonlijke groei.

      facebook logo

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0512 – 78 58 72

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Bezoekadres Noord-Nederland
Morra 2
9204 KH Drachten

Bezoekadres Midden-Nederland
Polanerbaan 13 H
3447 GN Woerden

Kamer van Koophandel

50973045