Medewerkers

Bart Broekman

Bart Broekman (50) is getrouwd met Janine en vader van twee schitterende dochters (23 en 18). Als zoon van een boer was de verwachting dat hij zijn vader zou opvolgen in het boerenbedrijf, maar na advies van een wijze mentor vond hij zijn werk als groepsleider binnen de gehandicaptenzorg, daarna als algemeen maatschappelijk werker. In dat kader volgde hij de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (Stadskanaal, 1984-1987) en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Ede, 1987-1990). Na een deeltijdstudie theologie (Doorn/ Leuven, 1990-1996) is Bart fulltime werkzaam geweest binnen het pastoraat als counselor en toeruster. De speerpunten van zijn werk bestonden uit het toerusten en begeleiden van kerken op het gebied van pastoraat en het ontwikkelen van een integrale visie op gemeentezorg.

Aansluitend was Bart van 1998 t/m 2008 als voorganger in de Vrije Baptistengemeente Bethel te Drachten medeverantwoordelijk voor de visionaire en beleidsmatige aansturing van het Management en het Algemeen Bestuur.

Het thema leiderschap heeft zijn bijzondere aandacht. Als directeur van Willow Creek Netherlands heeft Bart bijgedragen aan het ontwikkelen van visie op leiderschap en het organiseren van conferenties en seminars over leiderschap.

Met het oprichten van CC Excellence is Bart sinds 2009 fulltime werkzaam als coach, opleider en trainer van leidinggevenden en teams binnen bedrijven en organisaties. CC Excellence is opgedeeld in 3 divisie, waaronder Excellence Opleiding & Training. Hier worden de thema’s leiderschap en coaching uitgewerkt in een breed aanbod van opleidingen, training, seminars en begeleidingstrajecten.

Bart is op dit moment vooral werkzaam op het terrein van:

  • Executive coaching
  • Advies en sparringpartner bij ontwikkelingen en veranderingen in organisaties
  • Teamcoaching en -procesbegeleiding
  • Ontwikkelen van opleidingen op het terrein van leiderschap, coaching en persoonlijke groei.

      facebook logo

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045