Nationale Coachseminar

Persoonlijke reacties

Ik heb dit seminar als zeer goed en boven verwachting ervaren. Ik ben geraakt en opgebouwd door topsprekers en heb nieuwe collega’s ontmoet. Kortom een dag vol opbouw, groei en netwerken. Top!
Martin de Jong, Vleuten  – Building Champions / Blanchard

Een “accu-dag”, opgetopt, vol. Geïnspireerd en bemoedigd! Goed georganiseerd, compleet. Bedankt!
Wim Zomer , Oegstgeest

Het was onvoorstelbaar indrukwekkend, inspirerend en eigenlijk veel te veel moois voor een dag. Ik heb nog minstens een week nodig om alle
indrukken een plekje te geven… Het beste seminar tot nu toe!
Aswintha Shirzad – H2O Coaching

Het derde nationale coachseminar was opnieuw een verrijking. Christelijke mensen (coaches, managers, adviseurs, etc.) die elkaar ontmoeten in alle eerlijkheid en elkaar inspireren om vanuit christelijke uitgangspunten op allerlei plekken in de samenleving te werken. Een zoutend zout voor de maatschappij! Ik vond het erg leuk om daar mijn bijdrage aan te mogen leveren en te blijven leveren! Inspiratie en bemoediging voor het werk, ik kijk uit naar het seminar van 2012!
Coos de Vries – Intégrad Zwolle

Nogmaals dank voor de leerzame en hartverwarmende dag! Ik heb het als persoonlijk en intiem ervaren om met een select gezelschap op te trekken! Mede door mijn werk in de psychiatrie heb ik vanuit herkenning intens genoten van de lezing van Gabriël Anthonio. En ook een workshop van een aantal uren achter elkaar (John Sas) gaf de mogelijkheid tot wat meer verdieping. Zo ook het samen bidden en zingen…. heerlijk!  DV tot volgend jaar!
Gertruud Slotboom, Veenendaal – Reasons Enough

Het was de eerste keer dat ik dit seminar bezocht: en meteen een schot in de roos. Naast alle informatie van kwalitatief hoog niveau die werd gebracht door inleiders die in hun wijze van brengen een voorbeeld waren van de inhoud van hun verhaal (do what you preach), waren het vooral de onderlinge persoonlijke betrokkenheid, het gevoel van echte verbinding en het gedeelde gevoel en weten geïnspireerd te mogen zijn en worden door  Jezus, onze Verlosser en Leider. En dat, naar mijn gevoel, zo treffend verbeeld door Gert van de Vijver. Geweldig bedankt voor de organisatie en inhoud van dit seminar!
Siebe Poutsma – coach en organisatieadviseur

Een seminar dat je praktisch en diepgaand toerust om als christen je licht te laten schijnen in & door je werk als coach/trainer. De toespraak van Gabriel Anthony liet authentiek voorbeeldgedrag zien in hoe je vanuit relaties & van binnenuit je leven kunt leiden. En de enorme impact die dat kan hebben op je gezin en je werk. Zijn verhalen & filmpjes hebben me diep geraakt & meer laten zien van wie God de Vader is en wie Jezus is. Hij daalt af naar ons mens-zijn en onze kwetsbaarheid en zo mogen wij ook met de mensen om ons heen afdalen naar waar zij zijn en van daaruit optrekken.
Menna de Jager – Netwerktrainer Franklin Covey Nederland

Dank voor het organiseren van het seminar. Ik heb de hele dag (inclusief heen- en terugreis met prachtig licht over het landschap) als erg waardevol en inspirerend ervaren. Gabriels uitspraak om van mens tot mens te praten en niet met de verwording zal ik niet snel vergeten.
Marion Kriele –  Compaz Mediation

-Input- in Putten! Wat een ongelofelijk inspirerend, bemoedigend, opbouwende en bewogen dag! Het heeft mij die geraakt en opnieuw bepaald de essentie van excellence leiderschap en coaching. Dank voor de geweldige organisatie en de goede verzorging! Dank ook aan de sprekers en hun openheid. De mooie muziek en de mooie zandschilderijen van Gert van de Vijver, wat een talenten!!
Rinske Krale-Hekman – De Meander coaching en training

In 2010 was mijn eerste keer. Er waren veel meer mensen. Het was een schok voor me bij het binnen lopen van de zaal. Het viel me direct op hoe de zaal tactisch was ingedeeld. Verbondenheid moest gecreëerd worden. Dat is dan ook gelukt. Mensen zaten niet ver uit elkaar, maar verbonden bij elkaar. Uitstekend. Het thema,sprekers en workshops waren boven verwachting.De behandelde onderwerpen, filmpjes en verhalen zijn zo stimulerend dat het nog steeds in mijn gedachten een harmonieuze naklank geeft. Het is tijd voor mij om daar meer tijd, aandacht en gebed aan te besteden. Gods rijke zegen toegewenst.
Jitze Lycklama à Nijeholt

Het seminar was informatief, goed verzorgd en twee hele goede sprekers…. Maar onbedoeld stal, voor mij,  zandkunstenaar Gert van de Vijver bijna de show. Magnifiek, krachtig en meeslepend! De ontmoeting en de seminars (die ik heb bijgewoond) waren boeiend.
Bram de Korte – manager marketing en communicatie

Complimenten voor de dag, ook voor de enthousiasme en warme liefde van Bart Broekman naar de mensen. De dag werd gedragen door liefde.  Dit seminar heeft mijn hart geraakt, de kern van het menszijn kwam naar voren. Als deel van elkaar, elkaar betekenis geven, gedragen door de Schepper.
Aafke Pinedo Faber

Een inspirerende dag in gezelschap van warme mensen.
Frans Legerstee – Rijkspolitie Zuid Limburg

Voor mij was het ook de eerste keer dat ik deze seminar bezocht heb en ben inderdaad erg enthousiast. Door mijn vriendin Natasja den Boer ben ik hiervoor getipt en zal zelf ook volgend jaar mensen tippen, waarvan ik geloof dat ze ook graag zullen komen.
Pascalle Laban – coach/ adviseur

Voor mij was dit de eerste keer dat ik het seminar bezocht. Ik had me pas donderdag aangemeld. Wat een geweldig seminar. Ik ben normaal niet zo’n prater, maar heb aan iedereen die ik voorbij kwam welk een geweldige dag ik gehad heb. Zelfs op zaterdag in de auto op weg naar een mountainbike toertocht, moest ik het verhaal van de appeltaart van 5 miljoen delen. Wat ik vooral zo bijzonder vond was de sfeer; de bijbel ging open, de liederen die mijn hart openbraken, het gebed waarin ik mij dicht bij God voelde en de verbondenheid heb ervaren met de andere deelnemers. De sfeer was ook zo vredig, mensen waren belangstellend naar elkaar. In een woord geweldig. Als God ons hart openzet, wat komt er dan veel positieve energie vrij.Ga zo door, volgend jaar hoop ik weer van de partij te zijn.
Harry Bolks – Manager HRM Opella

Dit coachingsseminar heeft mij opgebouwd met nieuwe inzichten, maar nog belangrijker: het heeft mij diep geraakt van binnen dat coaches zich druk maken om een ander, maar vaak verwaarlozen zij hun eigen ziel. Anthonio: een organisatie kan niet zonder vriendschap, dat zien wij bij Jezus, die noemt zijn volgelingen Zijn vrienden. Jan Kuipers van Covey International: wanneer jouw medewerkers je niet vertrouwen, kan je ALLES niet verkopen. Ik heb genoten van de kleinschaligheid en de eenheid van de groep, wetende dat je vanuit de zelfde bron put om naast andere mensen
te staan.Geweldig vond ik dat, wanneer ik geen andere verplichtingen heb, ben ik er zeker bij volgend jaar.
Peter Wattel – ROC Friesche Poort

Nog dank jewel voor het uitnemende van de gehouden 3e Nationale Coachseminar. Een start met zeer betrokken inleiders die naadloos aansloten bij de belevingswereld van de deelnemers en het thema van deze mooie dag. Het sluit gewoon aan bij excellence / buitengewoon / bijzonder, enz.. Met een goed gevoel van openheid, geborgen weten in een warm bad in de vorm van een Coachseminar met een eigen en gezamenlijke identiteit.
Henk Roseboom AC

Het was een ongelooflijk indrukwekkend seminar dit jaar. Wat mij het meest is bijgebleven zijn de woorden van Gabriel Anthonio: “Ik wil kijken naar de mens niet naar de verwording daarvan.” Hoe levensveranderend is dat als je, zoals hij, in een positie bent om vanuit dat mensbeeld beleid vorm te geven, mensen te ontmoeten en er voor ze te zijn. Meesterlijk coachen is vooral naar mensen kijken zoals onze Meester, de Here Jezus, dat doet en door wat Gabriel Anthonio vertelde werd dit geillustreerd. Omgaan met mensen zoals Jezus dat deed is levensveranderend en maakt wezenlijk verschil in deze maatschappij.
Natasja den Boer – sr.medewerker vrijwilligers EO

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045