Alumni bijeenkomsten

De eerstvolgende alumni bijeenkomst “Groeien in Intervisie” zal zijn op vrijdagmiddag 15 november 2019. Er zijn deze middag twee parallelsessies voor de volgende doelgroepen:

1. Je wilt je bestaande intervisiegroep verdiepen

Je komt al een tijdje bij elkaar voor intervisie maar je hebt behoefte aan nieuwe impulsen of inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van intervisie. Deze workshop is bedoeld om je intervisie een nieuwe boost te geven.

2. Je bent net gestart of je wilt graag starten met een intervisiegroep

Je bent net gestart of wilt graag starten met een intervisiegroep en bent op zoek naar kaders en handvatten om zoveel mogelijk te leren en de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.

Eerdere bijeenkomsten

Ieder semester organiseren we een alumnibijeenkomst voor onze (oud) cursisten en studenten. Deze bijeenkomsten kenmerken zich door inspirerende sprekers en trainers op het terrein van coaching en leiderschapsontwikkeling. In informele sfeer ontmoet je (oud) studiegenoten en onderhoud je contacten met het werkveld.

Begin dit jaar gaf Jacky van de Goor een inspirerende workshop met als thema “Terug naar de essentie”. We hebben toen ervaren wat de kracht is van storytelling in het coachen en leidinggeven.

Eind juni gaf prof. dr. Gabriël Anthonio een masterclass over thema’s uit zijn boek “Het Zwitsers zakmes voor de teamleider en de teamcoach“. Aansluitend was er een verwerkingsprogramma.

Het Programma

Het programma start om 13.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

We starten de bijeenkomst met alle deelnemers. Daarna zijn er twee workshops voor twee verschillende doelgroepen. Je kunt in het inschrijfformulier aangeven welke workshop je wilt bijwonen.

1. Je wilt je bestaande intervisiegroep verdiepen
Je komt al een tijdje bij elkaar voor intervisie maar je hebt behoefte aan nieuwe impulsen of inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van intervisie. Deze workshop is bedoeld om je intervisie een nieuwe boost te geven.

2. Je bent net gestart of je wilt graag starten met een intervisiegroep
Ben je op zoek naar kaders en handvatten om als intervisiegroep zoveel mogelijk te leren en wil je de kans van slagen van de groep zo groot mogelijk te maken? Schrijf je dan in voor deze workshop.

Investering

Alumni-bijeenkomsten zijn zo laag mogelijk geprijsd en all in (catering, studiemateriaal, enzovoort).

  • Alumni en studenten betalen voor deze workshop € 65,= (excl. 21% btw)
  • Gasten betalen voor deze workshop € 89,= (excl. 21% btw)

Locatie

Als opleidingslocatie is gekozen voor een centrale locatie in Nederland die ook prima bereikbaarf is met het openbaar vervoer. Het viersterren Landgoedhotel Villa Vennendal te Nunspeet is een sfeervol buitenverblijf in een bosrijke omgeving en draagt bij aan de rust en inspiratie die nodig is voor een unieke ervaring tijdens deze workshop.

Vennenpad 5
8072 PX Nunspeet
Klik hier voor het maken van een routebeschrijving

Coby is docent van de Opleiding tot Professioneel Intervisor en “binnen de Practitioner Coachopleiding geeft zij de module “De Gereedschapskist”. Zij is een ervaren (opleidings)supervisor en (team)coach. Coby gaat én voor kwaliteit én een inspirerende inhoud. Ze noemt zichzelf een echte ‘goudzoeker’: zij speurt naar go(u)d in de ander en haalt dat naar boven. Zij houdt van levenslang mogen leren. “Lerender Wijs” is één van haar gevleugelde uitspraken.

Coby heeft hbo-theologie gestudeerd en is jarenlang werkzaam geweest in het landelijke toerustingswerk van de IZB voor missionaire gemeenteopbouw en was in diverse functies verbonden aan enkele onderwijsinstellingen. Na haar opleiding Supervisie & Coaching is zij gestart met haar eigen bureau Dynanoia en werkt voornamelijk in kerken, onderwijs en organisaties.

Coby wordt graag ingezet bij complexe situaties om te helpen ontwarren waar de kern van het probleem zit en zet graag mensen weer in hun kracht.


 

Bart is oprichter en eigenaar van CC Excellence. Sinds 2009 is hij fulltime werkzaam als coach, opleider, trainer en adviseur. De brede kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in het sociale (maatschappelijk werker), het kerkelijke (predikant) en het zakelijke leven (ondernemer), vormen de inzet om op een betrokken en professionele wijze ondersteuning te bieden aan leiders en medewerkers  binnen organisaties en teams.

Zijn bekwaamheden liggen op het terrein van:

  • Ontwikkelen van leertrajecten op het terrein van leiderschap, coaching en persoonlijke ontwikkeling.
  • Executive coaching
  • Teamcoaching en -procesbegeleiding
  • Sparringpartner bij ontwikkelingen en veranderingen in organisaties