Een succesvol coachbedrijf

De studiedagen van het Excellence Cachfestival vormen een continu doorlopend jaarprogramma waar coaches elkaar ontmoeten, inspirerende seminars en workshops bezoeken, verhalen delen over groei en transformatie en genieten van heerlijk eten en luisteren naar muziek.

Op dinsdag 5 april staan we onder leiding van Bart van den Belt een hele dag stil bij je coachpraktijk als onderneming. Bart is een van de leidende businesscoaches en leiderschapscoaches in Nederland. Hij is oprichter van de Zakelijk Succes Groep en auteur van verschillende boeken en audioprogramma’s over ondernemerschap. Met humor, oefeningen, interactie en voorbeelden uit de praktijk zal hij je inspireren om de volgende sprong te maken met je coachbedrijf.

Wat is succesvol?
Met deze vraag beginnen we de dag. Het is belangrijk dat je voor jezelf weet wat je meetlat is om daar antwoord te geven. Het antwoord zal deels afhangen van de doelen en ambities die je hebt en de maatstaven die jij hanteert voor succes. Die zijn voor iedereen verschillend. Naast een subjectieve norm zijn er ook objectieve indicatoren die bepalen of je onderneming succesvol is en die je naast je persoonlijke meetlat kan leggen.

Hoe word je succesvol?
Ook al weet je wat je wilt en wat je ambities zijn, maak het dan maar eens waar. Het is een uitdaging om een goed lopend coachbedrijf te krijgen in een branche met moordende concurrentie, waar iedereen zich coach mag noemen en waar veel ondermaatse prijzen worden gehanteerd (bijv. omdat coachen een ‘bijbaan’ is of omdat de partner van de coach kostwinner is). Er zijn succesvolle coachondernemingen die laten zien dat het kan, ook al zijn er veel aanbieders die in dezelfde vijver vissen. De mogelijkheden om je te onderscheiden zijn legio en de kansen die voorbij komen om dat zichtbaar te maken zijn enorm groot. In deze serie workshops sta je stil bij enkele sleutels die je daarbij helpen en ga je ontdekken wat de meest voorkomende blokkades zijn om je bedrijf tot een succes te maken.

Een nuchter praktijkverhaal
Wees gerust, je krijgt niet alleen maar succesverhalen te horen. Elke ondernemer weet dat de weg naar succes een keer vaker vallen is dan opstaan. Succes komt je niet aanwaaien. En succes is betrekkelijk. Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan een succesvol bedrijf. Bart is daar eerlijk in en zal ook vertellen over zijn teleurstellingen en de vele keren dat het niet lukte. De handvatten die je krijgt aangereikt zijn geboren uit de praktijk van vallen en opstaan. Wil jij weten wat jou stimuleert en wat jou verhindert om te groeien in je bedrijf, dan zal deze dag je vast en zeker richting geven!

Wat gaat er gebeuren?

Ontdekken en beleven, dat is waar het om gaat in dit Coachfestival. Alle zintuigen worden geprikkeld. Je wordt niet alleen geinspireerd door te luisteren naar de inzichten van experts op het vakgebied, je gaat met het oog op de coachpraktijk ook zelf ervaren en oefenen. Er is veel ruimte voor ontmoeting, misschien zelf voor het aangaan van nieuwe collegiale vriendschappen. Lekker eten en een schitterende omgeving horen tot de ambience van deze bijzondere dag.

Het programma

09.30Ontvangst
10.00Welkom en Opening
10.30Workshop 1
Opdrachten en oefeningen
12.30Uitgebreid lunchen en ontmoeting
13.30Workshop 2
Opdrachten en oefeningen
15.00Break
15.00Workshop 3
Opdrachten en oefeningen
16.30Borrelen
17.30Einde dag

Van harte welkom!

De bijeenkomsten van het Coachfestival is voor een brede doelgroep van coaches:

Onze alumni
We willen onze oud-studenten en cursisten een plek bieden waar ze hun ervaringen kunnen delen en kunnen doorgroeien in hun coachprofessie. Zij krijgen 25% korting op de onderwijsbijdrage van elke bijeenkomst die valt onder het Coachfestival.

Onze cursisten en studenten
Iedereen die bij ons een erkende coachopleiding volgt ontvangt gratis twee studiedagen naar keuze uit het aanbod van het Coachfestival. Daarna mogen zij met 25% korting op de onderwijsbijdrage deelnemen aan elke activiteit die valt onder het Coachfestival.

Coaches
We zijn geen gesloten club, daarom zijn ook coaches en begeleiders die elders zijn opgeleid van harte welkom voor bijscholing en professionele vriendschappen.

Geïnteresseerden
Tot slot is het coachfestival is een mooie plek om kennis te maken met onze opleidingen, (oud) cursisten en de sfeer te proeven die zo kenmerkend voor ons is. Voor sommige workshops is het vereist dat je een bepaald niveau van coachen hebt. Maar ook als je geen ervaring hebt blijven er genoeg bijeenkomsten over om eens te bezoeken.

Permanente Educatie

De meeste workshops en seminars van het Coachfestival hebben het NOBCO PE-vignet en vallen daarmee onder de categorie Permanente Educatie. Dat betekent dat je met je deelname de noodzakelije PE-punten verzameld voor de (her)accreditatie van je inschrijving in het beroepsregister van coaches. Voor deze studiedag loopt een aanvraag bij de NOBCO.

Inspirerende locatie

We komen samen op een inspirerende locatie: het voormalige Koetshuis van het Landgoed “De Oldhorst” in Wezep. Weg van de hectiek en opgenomen door de rust van de heerlijke tuin omgeven door de bossen en weilanden van het landgoed.

Adres

Zuiderzeestraatweg 413
8091 PA Wezep

Navigatie

Voer bovenstaand adres in je navigatiesysteem. Aan het eind van je reis neem je de inrit bij hectometerpaaltje 58.

Wat draag je bij?

De kosten voor deze opleiding bestaan uit twee onderdelen: een onderwijsbijdrage en studiekosten.

De onderwijsbijdrage voor deze dag van het Excellence Coachfestival is € 115,= (excl. btw).

Studiekosten

Naast de onderwijsbijdrage betaalt een deelnemer aan studiekosten: € 140,=.

Specificatie

€ 60,=    Studiemateriaal en reprokosten
€ 80,=    Catering en Arrangementskosten

 

Hiermee investeren we in jouw persoonlijke en professionele groei via inspirerende studiedagen en workshops door topsprekers en autoriteiten op hun vakgebied.

Het bedrag is inclusief consumpties, uitgebreide lunch en afsluitende conferentieborrel. In het conferentiemateriaal vind je ook het bijbehorende boek van Bart van de Belt “De zeven sleutels van zakelijk succes“, zodat je na afloop de belangrijkste principes die zijn behandeld nog eens rustig kunt doorlezen.

Misschien heb je het boek al in je bezit? Dan heb je een mooi cadeau om weg te geven aan een collega of klant…

Bonusboek bij vroegboek

Bij inschrijving voor 5 maart 2022 ontvang je als bonus ook een ander boek van Bart “Lanceer je bedrijf, succesvol starten als ondernemer” (ook voor gevorderde ondernemers die hun bedrijf en zichzelf opnieuw willen uitvinden). *

Speciaal tarief voor alumni

Als je bij ons een diploma hebt gehaald op Foundation, Practitioner of Senior-Practitioner niveau ontvang je een korting van 25% op de onderwijsbijdrage. Ontmoet tijdens het Coachfestival oud-studiegenoten en haal je benodigde PE-punten (bekijk per workshop de PE-waarde)!

Annuleringsvoorwaarden

Ben je bij nader inzien verhinderd? Maak dan gebruik van onze coulante annuleringsregeling. Bij annulering tot 1 maand voor aanvang van het Coachfestival kun je kosteloos annuleren (uitsluitend per mail naar info@cc-excellence.nl). Bij annulering na 1 maand tot twee weken voor aanvang van het Coachfestival ben je 25% van de volledige prijs verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent je de volledige prijs verschuldigd.

Vanzelfsprekend kun je altijd, zonder bijkomende kosten, jezelf laten vervangen door een collega (klik hier voor de Algemene Voorwaarden).

* De actie bonusboek bij vroegboek is niet van toepassing voor studenten in opleiding en eigen medewerkers.