Onze belofte aan jou!

Een UNIEK programma waarmee je in korte tijd een diepgaande ontwikkeling gaat ervaren in je eigen leven.
Daarnaast leer je hoe je anderen op een KRACHTIGE manier kan begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Stel je eens voor hoe het is om een betere leider te worden, een effectievere coach of een slagvaardiger medewerker.

In dit programma van een half jaar krijg je van ons de BELOFTE dat je een diepgaande ontwikkeling gaat ervaren in je eigen leven.
Je gaat een reis maken die verder voert dan je bent geweest en misschien wel de krachtigste transformatie bewerkstelligt die je
tot nu toe hebt ervaren.
Een tweede belofte is dat je gaat leren hoe je anderen op een krachtige en betekenisvolle manier kan begeleiden in hun ontwikkeling.

Meld je op tijd aan >

Bepaal je richting

Zaterdag 14 oktober 2023

Ontdek wat de meest krachtige start is voor een onvergetelijke reis.

De reis start bij jouw drielandenpunt. Na een stevige klim in de hoge toren, kijk je uit over drie gebieden die een grote invloed hebben op jouw leven en ontwikkeling: waar kom je vandaan, wie ben je en waar ga je naar toe? In het landschap van jouw leven vind je knooppunten die de route van jouw reis gaan bepalen. Aan het begin van deze opleiding maak je dat concreet met een persoonlijke en professionele ontwikkelvraagstuk, waarmee je de volgende sprong gaat maken.

Open je rugzak

Zaterdag 11 november 2023

Ontdek wat jouw reis zwaarder maakt dan nodig is en wat je echt verder gaat brengen

In je rugzak zit alles wat je nodig hebt om de reis van je leven te maken. Maar wist je dat je ook overtollige ballast meesjouwt, wat een effectieve ontwikkeling in de weg staat? Je gaat ontdekken wat dat is, hoe het in je rugzak is gekomen en wat de functie ervan is, zodat je het definitief kunt afleggen. Ook ga je onderzoeken wat je verborgen en onbenut potentieel is en welk support je van anderen nodig hebt, om daarmee verder te komen dan je ooit bent geweest. Dit is een dag met MEGA-veel bewustwording en inzichten!

Volg het spoor

Zaterdag 9 december 2023

Ontwikkelen gaat ook over nieuwe wegen verkennen: gebruik je de juiste routekaart?

Het verkennen van nieuwe wegen hoort bij een proces van ontwikkelen en veranderen. Dat is spannend, want je gaat nieuwe gebieden betreden. Je bent op reis, maar nog niet op je bestemming. Het ‘tussenland’ vraagt nieuwe vaardigheden, een andere manier van kijken en moed om grenzen te verleggen. Daarom ga je ontdekken hoe jouw voorgeprogrammeerde routekaart er uitziet en waar je deze moet bijstellen om goed uit te komen. Hierna zal je de wereld om je heen nooit meer op dezelfde manier bekijken!

Als het leven duwt

Zaterdag 20 januari 2024

Als het leven anders loopt dan verwacht: hoe blijf je dan stevig staan?

Ontwikkeling verloopt niet in een lineaire lijn van A naar B, maar gaat via ups en downs. Tijdens de reis wordt je soms naar plekken geduwd waar je niet wilt zijn. Je gaat ontdekken wat jouw manier van navigeren is, om met dit soort onverwachte situaties om te gaan. Vaak is dat niet de meest effectieve manier: ten koste van jezelf of van anderen. Daarom ga je leren hoe je optimaal kan regievoeren in situaties die voor jou bedreigend zijn. Uit ervaring weten we dat dit deel van de reis wel eens de grootste impact hebben op het ontwikkelen van jouw innerlijke stevigheid als persoon en professional.

Houd de vaart erin

Zaterdag 17 februari 2024

Hoe zorg je ervoor dat je de ontwikkeling die je hebt ingezet blijft volhouden?

Een van de meest gesteld vragen in de afgelopen vijftien jaar in onze coach- en opleidingsprogramma’s is: “Hoe voorkom ik dat een ontwikkeling gaat stagneren?” In dit onderdeel ga je ontdekken wat in jouw leven de meest voorkomende oorzaken zijn die de vaart eruit halen. Je gaat daarnaast leren wat de meest effectieve motivatiefactoren zijn om te blijven ontwikkelen. En je gaat ervaren wat de kracht is van jouw unieke en authentieke bijdrage en wat de betekenis daarvan is voor je directe omgeving.

Praktische informatie >

 

Nobco geaccrediteerd coach worden?

Verzilver je reis met een erkend diploma via een aanvullende module

Module TM Coachen Foundation

EMCC/ NOBCO Erkende opleiding tot geaccrediteerde coach Foundation

Module TM Coachen Practitioner

EMCC/ NOBCO Erkende opleiding tot geaccrediteerde coach Practitioner

Het diploma dat je ontvangt heeft Europees kwaliteitskeurmerk (European Quality Award) en wordt uitgegeven door de Europese Mentoring & Coaching Council (EMCC) en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).