Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Studiedag: Transactionele Analyse: egoposities, transacties en script

08-03-2024 @ 10:00 - 17:30

€275

Vanuit egoposities en script naar effectief gedrag

De Studiedagen en Coach Clinics van het Excellence Coachfestival vormen een continu doorlopend jaarprogramma waar coaches elkaar ontmoeten, inspirerende seminars en workshops bezoeken, verhalen delen over groei en transformatie en genieten van heerlijk eten en luisteren naar muziek.

Op vrijdag 8 maart 2024 worden we door Beatrijs Dijkman meegenomen in de wereld van de Transactionele Analyse (TA). Als professional is Beatrijs hoofdredacteur van het TA-Magazine, schrijver en kritische lezer, coach en supervisor, onderzoeker, docent en de eeuwige student, psychodramatherapeut, participatief theatermaker en onderzoeker.

Erkend certificaat TA101
Samen met een tweede studiedag over “TA en werken in de relatie” (op 5 oktober 2023 of 24 mei 2024) volg je de officiële introductie in de Transactionele Analyse en ontvang je het erkende certificaat TA101 uitgereikt door de European Association for Transactional Analysis (EATA).

Ontdekken en begrijpen
In een serie workshops behandelen we de concepten egoposities, transacties en script. Eerst staan we stil bij de betekenis van deze concepten binnen het kader van TA en passen we ze toe op ons eigen leven waardoor we ze beter gaan begrijpen. Hierdoor krijgen we een beter zicht op de transacties en patronen die we hebben ontwikkeld in ons leven en hoe die onze interactie en samenwerking met anderen beïnvloeden.

Toepassen
Nadat we deze benadering op onszelf hebben toegepast gaan we ontdekken hoe we deze concepten toepassen binnen de context van coachen. Hiervoor krijgen we praktische handvatten aangereikt en is er ruimte om deze te oefenen. Tot slot wordt er ook aandacht gegeven aan het ‘script’. Hiermee gaan we ontdekken dat sommige transacties gebaseerd zijn op onderliggende overtuigingen, hoe die kunnen leiden tot strategieën die we ons hele leven toepassen en hoe we die kunnen doorbreken.

 

Wat gaat er gebeuren?

Ontdekken en beleven, dat is waar het om gaat in dit Coachfestival. Alle zintuigen worden geprikkeld. Je wordt niet alleen geïnspireerd door te luisteren naar de inzichten van experts op het vakgebied, je gaat met het oog op de coachpraktijk ook zelf ervaren en oefenen. Er is veel ruimte voor ontmoeting, misschien zelf voor het aangaan van nieuwe collegiale vriendschappen. Lekker eten, live muziek en een schitterende omgeving horen tot de ambiance van deze bijzondere dag.

Het programma

09.30 Ontvangst
10.00 Welkom en Opening
10.30 Workshop 1
Opdrachten en oefeningen
12.30 Uitgebreid lunchen en ontmoeting
13.30 Workshop 2
Opdrachten en oefeningen
14.45 Break
15.00 Workshop 3
Opdrachten en oefeningen
16.30 Borrelen
17.30 Einde dag

 

Gegevens

Datum:
08-03-2024
Tijd:
10:00 - 17:30
Kosten:
€275
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://excellence-opleiding.nl/ta/

Organisator

CC Excellence
Telefoon
0900 - 09 30
E-mail
info@cc-excellence.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Vennendal
Vennenpad 5
Nunspeet, 8072 PX
+ Google Maps
Telefoon
0900 - 09 30