Laden Evenementen

« Alle Evenementen

TransforMissioneel Coachen Basics Online (ochtend 4)

november 18 @ 09:30 - 13:00

TransforMissioneeel Coachen Basics Online

Met de Online editie van de Basiscursus TransforMissioneel coachen werk je in kleine groepen vier maanden lang aan het verbeteren van je coachvaardigheden en word je intensief gecoacht op je eigen vraagstukken. Daardoor ervaar je direct resultaat in de praktijk. Er zijn twee beloften verbonden aan het volgen van deze Online Coachcursus:

  1. In korte tijd nemen je coachvaardigheden toe.
    Het maakt niet uit of je een beginneling bent in het coachen of een gevorderde. Je gaat groeien in coachvaardigheden en ontbrekende coachcompetenties versterken.
  2. Je gaat een sprong maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
    Doordat je het geleerde toepast op je eigen leven, ga je nieuwe inzichten over jezelf opdoen en neemt de kwaliteit van je professioneel handelen toe.

Trainer en Coach

De cursus wordt gegeven door senior trainer en executive coach Bart Broekman.

Bart is oprichter en eigenaar van CC Excellence. Sinds 2009 is hij fulltime werkzaam als coach, opleider, trainer en adviseur. De brede kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in het sociale (maatschappelijk werker), het kerkelijke (pastor) en het zakelijke leven (ondernemer), vormen de inzet om op een betrokken en professionele wijze ondersteuning te bieden aan leiders en medewerkers binnen organisaties en teams.

Gegevens

Datum:
november 18
Tijd:
09:30 - 13:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://excellence-opleiding.nl/basics-online/

Locatie

Online (via Zoom)
Nederland

Organisator

CC Excellence
Telefoon:
0900 - 09 30
E-mail:
info@cc-excellence.nl
Site:
https://www.excellence-opleiding.nl