Laden Evenementen

« Alle Evenementen

TransforMissioneel Coachen Basics VIP (dag 1)

20 mei 2022 @ 09:30 - 17:00

TransforMissioneel Coachen Basics VIP is voor leidinggevenden. Daarmee bedoelen we iedereen die (eind)verantwoordelijk is voor het functioneren van anderen. Het maakt niet uit in welke branche of beroepsgroep je werkzaam bent. In deze cursus gaat het over processen en principes die voor iedereen herkenbaar zijn. In de praktijk geeft de diversiteit van de werkcontext een bijzondere dimensie aan de interactie en oefeningen en draagt het bij aan nieuwe inzichten voor de eigen werkcontext.

In dit programma krijg je concrete handvatten aangereikt om anderen te coachen. Specifieke coachvaardigheden ga je eerst op jezelf en de andere deelnemers toepassen. Er is dus veel ruimte voor het oefenen van coachvaardigheden en het bespreken van  eigen praktijksituaties.

Deze cursus voldoet aan de kwaliteitscriteria zoals die is vastgesteld door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Dat betekent dat er eisen worden gesteld aan de cursus die tot doel hebben om een zekere kwaliteit en opleidingsniveau te garanderen. We hebben deze eisen vertaald naar concrete resultaten waar je aan gaat werken.

Gegevens

Datum:
20 mei 2022
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://excellence-opleiding.nl/vip/

Organisator

CC Excellence
Telefoon:
0900 - 09 30
E-mail:
info@cc-excellence.nl
Site:
https://www.excellence-opleiding.nl

Locatie

Vennendal
Vennenpad 5
Nunspeet,8072 PX
+ Google Maps
Telefoon:
0900 - 09 30