Over-leven

De Studiedagen en Coach Clinics van het Excellence Coachfestival vormen een continu doorlopend jaarprogramma waar coaches elkaar ontmoeten, inspirerende seminars en workshops bezoeken, verhalen delen over groei en transformatie en genieten van heerlijk eten en luisteren naar muziek.

Op donderdag 10 november verzorgen Maybelline Molensky en Marit Koolhaas een Coach Clinic over “Over-leven in moeilijke tijden“. Pittige periodes, we maken het allemaal mee. Hoe kan je deze periodes gebruiken om ervan te groeien? Tijdens deze CoachClinic geven we je handreikingen hoe je met over-leven om kunt gaan. Je ontvangt een stukje psycho-educatie, je krijgt inzicht in hoe je je talenten inzet, maar ook kan misbruiken. Je ontdekt hoe je waarde en identiteit van impact zijn op het overleven en leven. Je pakt regie zodat jij de stap maakt van overleven naar leven.

In plaats van het overleven van een pittige periode, doorleef je een pittige periode. Leven, dan leef je vanuit je identiteit, missie en waarden. Marit en Maybelline reiken praktische tools aan waarmee jij meteen mee aan de slag kan gaan met jouw coachees. Het wordt een interactieve dag met een stukje theorie waarin we met veel oefeningen aan de slag gaan.

Wat gaat er gebeuren?

Ontdekken en beleven, dat is waar het om gaat deze dag. Je gaat veel experimenteren en oefenen met nieuwe inzichten en vaardigheden uit de wereld van de beeldende kunst toegepast in de coachsetting. En natuurlijk is er ruimte voor ontmoeting, misschien zelfs voor het aangaan van nieuwe collegiale vriendschappen.

Het programma

09.30Inloop
10.00Welkom en opening
10.30Coach Clinic 1
Opdrachten en oefeningen
12.30Lunch
13:30Coach Clinic 2
Opdrachten en oefeningen
15.00Break
15:30Coach Clinic 3
Opdrachten en oefeningen
17.00Afronding bijeenkomst

De Trainers

Maybelline Molensky en Marit Koolhaas

Maybelline en Marit zijn beide coach op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beiden zijn geschoold in het TransforMissioneel gedachtegoed. Ze begeleiden en inspireren de coachee om regie te nemen in het leven en ondersteunen hen in het ontdekken van wie ze zijn. De coachees ontdekken (opnieuw) de waarde van hun kwaliteiten en talenten die zij met zich meebrengen zodat zij een waardevol leven leiden op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Locatie

We komen samen op boerderij de Eemlandhoeve, een groene oase onder de rook van Amersfoort. In de stilte en rust van de natuur is dit een mooie plek voor een onvergetelijke Coach Clinic.

Adres
Bisschopsweg 7
3752 LK Bunschoten-Spakenburg
Klik hier voor het maken van een routebeschrijving.

Wat draag je bij?

De trainingsbijdrage voor deze Coach Clinic is vastgesteld op € 149,= en overige kosten  (catering overdag en materiaalkosten) bedragen € 50,=. In totaal betaal je dus € 199= voor de gehele dag.

Btw
Bovengenoemde kosten zijn exclusief 21% btw.

Algemene Voorwaarden
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.