Waar gaat het over?

De Studiedagen en Coach Clinics van het Excellence Coachfestival vormen een continu doorlopend jaarprogramma waar coaches elkaar ontmoeten, inspirerende seminars en workshops bezoeken, verhalen delen over groei en transformatie en genieten van heerlijk eten en luisteren naar muziek.

In deze Coach Clinic op donderdag 11 mei neemt Henry Koopman ons mee op ontdekkingstocht rondom het systeem fenomenologische werk. Deze dag staan we stil bij wat je hierin kunt ontdekken in de Bijbel en hoe het functioneel toepasbaar is binnen het kader van het TransforMissioneel Coachen. Kortom, dit is een dag waarin je gaat ontdekken hoe het systemisch werk al door God in de Schepping is gelegd.

Het systemisch fenomenoligisch kijken ken je wellicht vanuit familie- en organisatieopstellingen. Maar je hoeft niet persé een opstelling doen om systemisch te coachen. Henry heeft het systemisch werk geïntegreerd in zijn werk en leven. Het is fascinerend om te ontdekken hoe de ordeningsprincipes je een kapstok geven in het coachen van teams en individuen.

Deze dag gaan we veel oefenen en ervaren met elkaar. Je kunt ook een casus inbrengen als je dat wilt. Je gaat naar huis met praktische oefeningen die zelf kunt inpassen in je werk als coach of trainer. Oefeningen die zowel het denken als het voelen, het analytische als het systemische in zich hebben.

Wat gaat er gebeuren?

Ontdekken en beleven, dat is waar het om gaat in dit Coachfestival. Alle zintuigen worden geprikkeld. Je wordt niet alleen geïnspireerd door te luisteren naar de inzichten van een expert op het vakgebied, je gaat met het oog op de coachpraktijk ook zelf ervaren en oefenen. Er is veel ruimte voor ontmoeting, misschien zelf voor het aangaan van nieuwe collegiale vriendschappen. Lekker eten en een schitterende omgeving horen tot de ambiance van deze bijzondere dag.

Het programma

Bij systemisch werken ga je aan de slag met wat zich aan dient. Daarom is de inbreng van jou als deelnemer van belang. De systemische kennis, de Bijbelse inspiratie en het TransforMissionele gedachtegoed worden speels door de dag gevlochten.

Een strak programma zal er dan ook niet zijn, maar voor degene die toch houvast willen hebben, lijkt onderstaand programma een werkbaar model.

09.30 Inloop
10.00 Welkom en opening
10.30 Coach Clinic 1
Opdrachten en oefeningen
12.30 Lunch
13:30 Coach Clinic 2
Opdrachten en oefeningen
15.00 Break
15:30 Coach Clinic 3
Opdrachten en oefeningen
17.00 Afronding bijeenkomst

De trainer

Henry Koopman

Na een periode als leerkracht en (interim) directeur in het basisonderwijs, werkt Henry sinds 2011 als coach en trainer in zijn eigen praktijk Kracht van Verschil. Hij richt zich op lifecoaching, loopbaancoaching en relatiecoaching. Zijn werkveld is de non-profit sector, maar ook particulieren weten zijn praktijk te vinden.

Henry heeft diverse coachopleidingen binnen CC Excellence succesvol afgerond. Op basis daarvan heeft hij zijn coachpraktijk vormgegeven, waarin hij het TransforMissoneel Coachen handen en voeten geeft. Naast zijn coachpraktijk runt hij samen met zijn vrouw een gezinshuis, waarbij hij hands-on dezelfde idealen uitdraagt.

Henry werkt graag integratief en weet uit ervaring dat geloof, identiteit, relaties en persoonlijkheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn om tot echte blijvende verandering te komen.

Locatie

We komen samen op boerderij de Eemlandhoeve, een groene oase onder de rook van Amersfoort. In de stilte en rust van de natuur is dit een mooie plek voor een onvergetelijke Coach Clinic.

Adres
Bisschopsweg 7
3752 LK Bunschoten-Spakenburg
Klik hier voor het maken van een routebeschrijving.

Wat draag je bij?

De trainingsbijdrage voor deze Coach Clinic is vastgesteld op € 149,= en overige kosten  (catering overdag en materiaalkosten) bedragen € 50,=. In totaal betaal je dus € 199= voor de gehele dag.

Btw
Bovengenoemde kosten zijn exclusief 21% btw.

Algemene Voorwaarden
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.