TransforMissioneeel Coachen Basis Online

De 55e editie van de Basiscursus TransforMissioneel Coachen start op 2 november 2020. In kleine groepen werk je vier maanden lang aan het verbeteren van je coachvaardigheden en word je intensief gecoacht op je eigen vraagstukken. Daardoor ervaar je direct resultaat in de praktijk.

Twee beloften

Er zijn twee beloften verbonden aan het volgen van deze Online Coachcursus:

 1. In korte tijd nemen je coachvaardigheden toe.
  Het maakt niet uit of je een beginneling bent in het coachen of een gevorderde. Je gaat groeien in coachvaardigheden en ontbrekende coachcompetenties versterken.
 2. Je gaat een sprong maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  Doordat je het geleerde toepast op je eigen leven, ga je nieuwe inzichten over jezelf opdoen en neemt de kwaliteit van je professioneel handelen toe.

Download de folder

De Online Coachtrainingen zijn inspirerend en van harte aan te bevelen. Je leert online in een snel maar behapbaar tempo enorm veel coachingsvaardigheden. De mix tussen theorie en praktijk en de afwisseling in het programma maken het zeer concreet en toepasbaar.

De trainer

De cursus wordt gegeven door trainer en executive coach Bart Broekman.

Bart is oprichter en eigenaar van CC Excellence. Sinds 2009 is hij fulltime werkzaam als coach, opleider, trainer en adviseur. De brede kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in het sociale (maatschappelijk werker), het kerkelijke (pastor) en het zakelijke leven (ondernemer), vormen de inzet om op een betrokken en professionele wijze ondersteuning te bieden aan leiders en medewerkers binnen organisaties en teams.

Schrijf je nu in
 • Kleine groepen
 • Individuele begeleiding
 • Directe feedback
 • Veel oefensessies
 • Professionele coachsessies
 • Extra praktijkdag

De Resultaten

Kennis

Aan het eind van de cursus heb je een helder beeld gekregen van wat TransforMissioneel coachen is en hoe je het in je werk kunt toepassen. Je gaat ontdekken hoe je coachen kunt gebruiken om anderen te motiveren en in een ontwikkeling te brengen. Je krijgt inzicht in de verschillende coachfasen en de technieken die helpend zijn om deze fasen goed te doorlopen. Je krijgt inzicht in afweermechanismen en je leert deze om te buigen naar een positieve houding.

Houding

Coachen begint bij jezelf. Daarom is de cursus is vooral gericht op je eigen ontwikkeling. Je gaat ontdekken wat je kwaliteiten, valkuilen en blokkades zijn. Je krijgt zich op persoonlijke overwegingen, intrinsieke drijfveren en innerlijke conflicten en hoe die leiden tot denkbeelden, keuzen en acties. In dat kader formuleer je je eigen ontwikkeldoelen en een strategisch plan die je tijdens de cursus tot uitvoer brengt.

Vaardigheden

Wat je tijdens de cursus hebt geleerd ga je direct toepassen in je werkpraktijk. Je leert coachmethodieken en je gaat oefenen met specifieke coachtechnieken.  Behalve concrete handvatten voor het ondersteunen van medewerkers, ga je ook ontdekken welke vaardigheden je kunt gebruiken om te stimuleren dat je als organisatie en team meer oog voor elkaar gaat krijgen en samenwerkt aan hetzelfde resultaat.

Meer informatie

Ervaringen van anderen

Vooraf had ik niet kunnen bedenken hoe waardevol het is een Coachcursus Online te volgen die zo persoonlijk is en dichtbij komt. We zijn een groep studenten die elkaar helpen in hun ontwikkeling. Is er afstand? Fysiek wel, maar qua persoonlijke groei zijn er weinig mensen die zo dichtbij zijn gekomen. Samen online optrekken is om je over te verwonderen, het is veilig en verrijkend!
Mirjam Companjen, Regiomanager

Dit is een pure, leerzame en verrijkende opleiding die in alle omstandigheden ernaar streeft het beste voor zijn cursisten eruit te halen. Het voelt als thuiskomen!
Sanne Visser, Geriatriefysiotherapeut en Projectleider

Coaching en Online lijken niet bij elkaar te passen. Bij het coachen wil je immers dichtbij iemand komen. Toch heb ik na enkele Online Coachtrainingen gemerkt dat we als groep ver weg en toch dichtbij waren. We waren geografisch ver van elkaar verwijderd, maar de online verbinding bracht ons dicht bij elkaar. Ik ervaar het als een effectieve manier van coachen die in de toekomst vast vaker toegepast zal worden.
Eefje van de Werfhorst, Docent Godsdienst

Bij CC Excellence heb ik ervaring met zowel de fysieke (offline) bijeenkomsten als de online bijeenkomsten. De online variant kan ik een ieder aanraden, deze is namelijk net zo krachtig als de offline variant! Door veel interactie en oefeningen met prikkelende vragen werd ik tijdens de online training op een prettige manier gecoacht in mijn persoonlijke ontwikkeling, terwijl ik zelf aan het stuur bleef.
Diego IJzerman, Head Senior Security Officers

De Online Coachtraining heb ik ervaren als een goed alternatief. In mijn situatie was de afstand tot de trainingslocatie vrij groot. Het voordeel van Online is dat je niet hoeft te reizen. Als deelnemer voelde ik me, ondanks het scherm, echt betrokken bij de groep. De inhoud van de training komt goed over en de interactie met de trainer gaat eigenlijk als vanzelf. Zelfs de coachoefeningen in koppels werken heel goed via beeldbellen. Kortom, voor mij was het een effectieve en efficiënte manier van trainen.
 Frans Brouwer, Manager Quality Assurance

De Online Coachtrainingen zijn inspirerend en van harte aan te bevelen. Je leert online in een snel maar behapbaar tempo enorm veel coachingsvaardigheden. De mix tussen theorie en praktijk en de afwisseling in het programma maken het zeer concreet en toepasbaar.
Jonathan van de Broek, Re-integratiecoach

Meer informatie

Meer  informatie over de inhoud, de doelgroep en de kosten van deze cursusinhoud vind je bij Opleidingsinformatie.