Stel je voor…

Het zal je maar gebeuren. Heb je je ingeschreven voor een coachopleiding. Ben je enthousiast geworden door het cursusmateriaal en de voorbereidingsopdrachten. Is daar eindelijk de eerste opleidingsdag in zicht. Krijg je ineens te horen dat de opleiding niet doorgaat vanwege een lockdown of maatregelen die door de overheid zijn opgelegd.

Onze Garanties

Dat is niet wat jij wilt! En dat is niet wat wij willen… Daarom geven we jou de Corona Zekerheid Garantie.* Deze bestaat uit de drie volgende garanties:

  1. De Open Opleidingen hebben een reservedatum. Als de cursus niet van start kan gaan vanwege Corona beperkende overheidsmaatregelen, wordt de start verschoven naar de eerstvolgende cursusdatum. De reservedatum wordt dan ingezet als laatste cursusdag.
  2. Alser  tijdens de verzette startdatum nog steeds sprake is van maatregelen die real-life groepsbijeenkomsten onmogelijk maken, wordt de eerste cursusdag Online gegeven. We hebben inmiddels veel ervaring met het Online opleiden. De kwaliteit van je opleiding zal er zeker niet onder leiden.
  3. Als er in de maanden daarna ook nog sprake is van Corona beperkende maatregelen die dwingen tot Online Meetings, dan ondersteunen we je extra met Online Begeleide Intervisie en een persoonlijke coachsessie om je ontwikkeling een extra boost te geven.

Jouw ontwikkeling

De afgelopen twee jaar zijn we gewoon doorgegaan met onze opleidingen, ook als er een lockdown was of als er beperkende maatregelen werden aangekondigd. Dit alles heeft de kwaliteit van de opleiding en de impact van de ontwikkeling van de deelnemers niet belemmerd. Integendeel, het heeft ons geholpen om met nog meer aandacht aan te sluiten bij wat nodig is.

Laat je dus niet ontmoedigen door Corona en stel een volgende sprong in je persoonlijke en professionele ontwikkeling niet (weer) uit. Jouw groei is onze zorg en wij doen er alles aan omdat zo goed mogelijk te faciliteren. Ook daarin willen wij Excellence zijn!

* De Corona Zekerheid Garantie is van toepassing op de Open Opleidingen.