Een leider die staat…

Leidinggeven

Als leider wil je bouwen. Je kijkt vooruit, ziet het grote plaatje en neemt anderen daar in mee. Bouwen en ontwikkelen doe je samen. Als leider sta je voor de uitdagingen die voor je liggen, maar vaak is er ook een hoop gedoe en tegenstand dat voor de nodige deining zorgt. Soms komen ze van binnenuit, als een samenwerking niet wil vlotten of als een besluit jouw strategie doorkruist. Maar ook van buitenaf zijn er krachten waar je mee te dealen hebt. Door de stijgende inflatie, personeelstekort en de dreiging van nieuwe pandemie-maatregelen word je gedwongen om je strategie aan te passen. Als leider wil je dan perspectief creeren, onrust ombuigen naar saamhorigheid en ondersteunen waar vermoeidheid optreedt.

Stevig staan

Ga er maar aan staan, wat een verantwoordelijkheid! Jouw eerste taak als leidinggevende is dat je zelf stevig staat. Dat je bent verankerd in de juiste overtuigingen. Dat je staande kunt blijven temidden van alles wat er op je afkomt. Dat je ruimte creëert om de vragen en uitdagingen waar jij als persoon voor staat te beantwoorden, zodat je vanuit een innerlijke stevigheid de wereld om je heen tegemoet kan treden. En kan leidinggeven…

Uniek coachprogramma

Om je daarin te ondersteunen hebben we een executive coachprogramma ontwikkeld dat start met een FOCUSWEEKEND op het eiland Texel van 26 t/m 29 augustus. Het bijzondere van dit programma is dat het jezelf goed in de startblokken zet voor het nieuwe seizoen en dat je er direct mee aan de slag kunt gaan! In de maanden die volgen word je persoonlijk gecoacht op de ontwikkelingen die plaats vinden, de keuzen die je maakt en de handelingen die daaruit voortvloeien.

Een leider die is voorbereid

Programma

Het coachprogramma waarmee je je voorbereidt op het nieuwe seizoen bestaat uit twee onderdelen.

Start: focusweekend (26 t/m 29 augustus)
Dit weekend is een ontwikkelversneller dat er voor gaat zorgen dat je antwoord gaat krijgen op de volgende vier vragen:

 1. Wat speelt er bij mij? Dit gaat over inzicht (analyse)
 2. Wat is mijn coachvraag? Dit gaat over doel (focus)
 3. Wat heb ik nodig? Dit gaat over strategie (aanpak)
 4. Wat ga ik doen? Dit gaat over een stappenplan (actie)

Dit programma biedt ruimte aan maximaal 6 deelnemers. In een kleine groep trekken we samen een weekend op onder leiding van executive coach Bart Broekman. Dit weekend ontvang je naast persoonlijke sessies, ook groepsessies waarmee we het TransforMissioneel Pad* gaan bewandelen. Hiermee willen we bereiken dat we optimaal gebruik maken van elkaars inzichten en kwaliteiten. En natuurlijk is er voldoende ruimte om te genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft.

* Het TransforMissioneel Pad is een methodische benadering waarmee je inhoud geeft aan je persoonlijk en professioneel ontwikkelplan. Ingrediënten zijn o.a. urgentie en verlangen, verkennen en ontwerpen.

Vervolg: executive coachtraject
In de maanden daarna (periode september t/m januari) ontvang je drie coachsessies die je helpen om je ontwikkelvraagstuk te verdiepen en te verankeren in de praktijk. Kortom, je ontvangt een volwaardig coachtraject met alleen maar extra plussen. 

Een leider die in de spiegel kijkt

Data

Na je aanmelding (vóór 24 juli) wordt er een (online) intakesessie gepland met Bart Broekman in de maand juli of augustus. Dit is een eerste kennismaking tussen jou en de coach en er vindt een eerste verkenning plaats rondom verwachtingen en doelen.

Je coachtraject start met een Focusweekend die wordt gehouden van 26 t/m 29 augustus 2022. Het programma start vrijdag om 17.30 uur met een diner en eindigt maandag om 12.00 uur. Facultatief is er maandagmiddag de mogelijkheid om het eiland per fiets te verkennen.

De coachsessies in de periode van september 2022 t/m januari 2023 worden persoonlijk met jou gemaakt.

Locatie

We verblijven in het Monumentale Boerderij “Zuid Haffel” op Texel, midden in de natuur op anderhalve kilometer van Den Burg. De schitterende locatie biedt maximale rust en ruimte voor ontmoeting, reflectie en verwerking. Het adres is: Waterweg 2, 1791 LH Den Burg.

Een leider die investeert

Investering

Je investering voor dit executive coachtraject bedraagt € 1.799,=. Dit bedraag bestaat uit twee onderdelen.

Luxe Arrangement Focusweekend (all in)
Het volledig verzorgd verblijf op Texel is € 461,=. Hiervoor ontvang je het volgende:

 • Verblijf in een monumentale boerderij
 • Bedlinnen en handdoeken
 • 3x ontbijt
 • 3x lunch
 • 3x diner (waarvan twee diners in diverse restaurants aan zee)
 • 3x drankjes en borrelplank tijdens en na het avondprogramma
 • Onbeperkt koffie/thee, frisrank, sapjes en versnaperingen
 • Schrijf, trainings- en coachingsmaterialen

Executive coachprogramma

De prijs van het coachprogramma is € 1.338,= Hiervoor ontvang je:

 • Een intakesessie à € 100,=
 • Een gefacilteerd ontwikkelprogramma en coachsessies tijdens het Focusweekend à € 563,=
 • Drie executive coachsessies in de periode september t/m januari à € 675,=

De prijs is exlusief

 • 21% btw over de prijzen van het coachprogramma en het arrangement voor het Focusweekend.
 • Vervoer van en naar de coachlocatie (incl. overtocht Den Helder – Texel).
 • Fietsverhuur (als je er voor kiest om maandagmiddag te fietsen).