Vijf excellente kenmerken

Onze benadering hebben we samengevat onder de noemer: 5P.  Hiermee drukken we een persoonlijk en authentiek stempel op onze coach- en opleidingstrajecten. Onze stempel is een uiting van kwaliteit en betrouwbaarheid en staat voor de volgende vijf excellente kenmerken:

  • Persoonlijk. Geen standaardformules of one-size-fits-all benadering. Jij bent uniek en zo benaderen we je ook. Betrokken en met volle aandacht voor jouw specifieke vraag of wens.
  • Plezier. Ons vak nemen we serieus, maar altijd met een knipoog. We hebben humor, een goed humeur, en zijn enthousiast omdat we van ons werk genieten. We doen het voor jou en daar krijgen we een blij gevoel van!
  • Professioneel. Uitmuntendheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We doen niet zo maar iets. We werken methodisch en doen alleen wat aansluit bij onze deskundigheid en vakmanschap.
  • Prikkelend. We prikkelen voortdurend om het beste in jou of de organisatie naar boven te halen. Dat doen we door creatief te denken en je uit te dagen om je waarden, kwaliteiten en missie mee te nemen bij het maken van keuzen en te laten zien in je handelen.
  • Praktijkgericht. We houden niet van luchtfietserij of zweverige toestanden. Het resultaat is altijd gericht op concrete en werkbare toepassing in de praktijk van het functioneren.