Bart Broekman

Bart is executive coach en spreekt regelmatig op conferenties en congressen over thema’s die te maken hebben met leiderschap en coaching. Hieronder staat beknopte informatie dat kan worden gebruikt voor uitnodiging en programma-informatie.

Wil je contact met Bart laat dan hier je gegevens achter.

Beknopte informatie

Bart is meer dan 33 jaar getrouwd met Janine, vader van twee dochters en opa van twee kleinkinderen. Sinds 2009 is hij fulltime werkzaam als opleider, adviseur en executive coach.

Bart is oprichter en eigenaar van CC Excellence, een opleidingsorganisatie voor leidinggevenden, coaches en medewerkers uit allerlei branches. De trainers, coaches en supervisoren van CC Excellence worden daarnaast ingezet voor ontwikkel- en verandertrajecten op persoonlijk, team- en organisatieniveau.

De brede kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in het sociale (maatschappelijk werker), het kerkelijke (voorganger) en het zakelijke leven (ondernemer), vormen de inzet om op een betrokken en professionele wijze ondersteuning te bieden aan leiders en medewerkers binnen organisaties en teams.

Bart zijn aandacht gaar uit naar leiderschapsontwikkeling en het creëren van de juiste randvoorwaarden om tot groei te komen. Kenmerkend daarin is zijn waardengedreven benadering, betrokken houding, analytisch vermogen en het aansluiten bij de kwaliteiten en drijveren van de persoon, team of organisatie om tot ontwikkeling te komen.