Ervaringen van deelnemers

Wij geloven in ‘excellence’ en investeren in jouw potentieel met alles wat we in ons hebben. Jij bent van waarde en daarom geven wij het beste. Dit komt tot uiting in kwalitatief hoogstaande opleidingen en uitdagende coachtrajecten. Onze cursisten en studenten kunnen natuurlijk het best zelf verwoorden waarom dat voor hen zo bijzonder is geweest.

CC Excellence ervaar ik als zeer vooruitstrevend, professioneel, prikkelend, uitdagend en motiverend.

Patrick Eversen | Locatiemanager Domusmagnus

Ik ervaar de Practitioner Coachleergang als een enorme verrijking voor mijn leven. De onderwijsdagen zijn erg inspirerend en worden door zeer kundige, motiverende en uitdagende docenten gegeven. De docenten, de lesstof en de medecursisten stimuleren mij enorm in mijn ontwikkeling. Gezamenlijk wordt er gewerkt aan het verbeteren van onze kwaliteiten en het inzichtelijk  maken van onze valkuilen. Niet altijd even gemakkelijk, maar voor mij ligt hier wel de meeste ontwikkeling en groei! CC Excellence ervaar ik als zeer vooruitstrevend, professioneel, prikkelend, uitdagend en motiverend. Dat de opleiding mede vanuit een christelijk fundament wordt gegeven, heeft voor mij een grote meerwaarde. Wie zich persoonlijk als mens beter wil leren kennen en zich daarnaast wil ontwikkelen als coach beveel ik deze opleiding van harte aan!

Ik waagde de sprong en het bracht me meer dan ik kon dromen.

Heleen Reinders | Stafmedewerker Research Revalidatie Friesland

Het volgen van de Practitioner Leergang TransforMissioneel Coachen voelde als een grote sprong. Ik vond het spannend, kan ik dit wel en past het wel bij mij? De Basiscursus heeft me geholpen een eerste stap te zetten. Na het vergelijken met andere coachopleidingen heb ik voor de coachopleiding bij CC Excellence gekozen omdat vooral de TransforMissionele aanpak en de verdieping me erg aansprak. Uiteindelijk heb ik de grote sprong gewaagd en het bracht me meer dan ik kon dromen.”

Ik ben geholpen om patronen te ontdekken in mijn leiderschap die niet congruent zijn met wie ik ben.

Marco van der Graaf  | Algemeen Directeur Tear Netherlands

Ik heb veel baat gehad bij de Leergang TransforMissioneel Leiderschap. Na een groot aantal jaren in een leidinggevende positie merkte ik dat er patronen waren geslopen in mijn stijl van leiding geven en dat die stijl niet altijd congruent was met wie ik ben. De leergang heeft me geholpen dat te ontdekken en heldere doelen te formuleren over wat ik daaraan wil veranderen en bood goede aanknopingspunten om daar ook echt mee aan de slag te gaan.”

 

Ik zou zo weer een vervolgopleiding bij CC Excellence volgen…

Nienke Ris -Stolk | Coach en specialist hoogbegaafdheid 2Flourish

Om kennis te maken met CC Excellence heb ik eerst de Basiscursus TransforMissioneel Coachen gedaan. Juist doordat het gedachtegoed van het TransforMissioneel Coachen zo goed aansloot bij mijn eigen visie op de mens en het coachen op identiteit ben ik doorgegaan met de vervolgopleiding Practitioner. De opleidingsdagen waren gevarieerd door zowel de verschillende docenten als een goede balans tussen theorie en praktijk. Een stevig supervisie-traject ondersteunde zowel de theorie- als de praktijkopdrachten. Hierdoor maakte ik een belangrijke ontwikkeling door, zowel persoonlijk als professioneel. Ik zou zo weer een vervolgopleiding bij CC Excellence volgen vanwege het gedegen en inspirerend onderwijs, hun persoonlijke betrokkenheid en hun visie op coachen.

De leergang was voor mij een oase in roerige tijden.

Liesbeth Keppel  | Leidinggevende Policlinca KJP Respaldo Aruuba

“Met veel plezier heb ik genoten van bijzondere colleges door topsprekers. De Leergang TransforMissioneel Leiderschap was voor mij een oase in roerige tijden. Het heeft me teruggebracht naar de bedoeling, de essentie van mijn werk.”

Mijn transformatie begin al bij de eerste dag van de opleiding.

Bas van der Graaf | Predikant en Begeleider pioniersplekken PKA

De coachopleiding heeft mij veel meer gegeven dan ik dacht en paste precies in de fase waarin ik me op dat moment bevond. Tot mijn verrassing heeft de Leergang TransforMissioneel Coachen prfactitioner een groot appel gedaan op mijn leven, identiteit en vooral mijn roeping. Het heeft me verbaasd dat er zoveel beweging kan plaatsvinden in anderhalf jaar tijd. Ik heb niet alleen het beroep van coach geleerd, ik ben ook in mijn existentie geraakt. Het was een mooie complete ervaring.”

Het gaat hier niet alleen over technieken, maar vooral over je persoonlijke ontwikkeling en het leven zelf.

Gabriël Anthonio | Bestuurde Verslavingszorg Noord Nederland

“Vanuit mijn functie als leidinggevende en hoogleraar heb ik regelmatig mogen bijdragen aan seminars en masterclasses voor coaches en leidinggevenden. De Post Hbo Leergang TransforMissioneel Leiderschap is uniek in haar soort. Het gaat hier niet alleen over technieken en successen, maar vooral over je persoonlijke ontwikkeling en het leven zelf. De inleiders zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Ik kan het van harte aanbevelen!”

Ervaren bestuurders en leiders hebben een diepe indruk op me gemaakt met hun doorleefde verhalen.

Everlien van Blijderveen | Organisatiecoach Zorggroep

De Leergang TransforMissioneel Leiderschap heb ik ervaren als een oase waar ik aandacht mocht geven aan mijn eigen leiderschapsontwikkeling. Ervaren bestuurders en leiders hebben een diepe indruk op me gemaakt met hun doorleefde verhalen. Ze hebben me veel geleerd over hoe ik mag omgaan met lastige dilemma’s waar je als leider voor komt te staan. Daarna heb ik bij CC Excellence enkele coachopleidingen gevolgd en daardoor weet ik als coach en leidinggevende nog meer te focussen op missie, identiteit en zingeving. Door deze diepere lagen te betrekken bij mijn werk, merk ik dat er een blijvende verandering plaats vindt bij mensen, teams en organisaties.”

Als je als leider nog meer waarde wilt toevoegen, gun jezelf dan deze opleiding.

Wilfred Juurlink | Bestuurder Zorgverlening Het Baken

“Met de Leergang TransforMissioneel Leiderschap heb ik een mooie verdiepingsslag kunnen maken als leider. Ik zou zeggen, als je als leider nog meer waarde wilt toevoegen, gun jezelf dan deze opleiding.”

 

Ik wilde leren vliegen met alles wat in mij is, maar de mate waarin dat is gebeurd, heeft me verrast.

Sandra de Olde | Eigenaar en (team)coach Leef Emmeloord

De Leergan TransforMissioneel Coachen is veel meer dan een opleiding. Ik ben niet alleen opgeleid tot coach, ook als persoon heb ik een krachtige ontwikkeling doorgemaakt. Ik wilde leren vliegen met alles wat in mij is, maar de mate waarin dat is gebeurd, heeft me verrast. Dat heeft ook te maken met de professionaliteit waarmee de leergang wordt gegeven, de diversiteit aan docenten en de onderliggende methodiek. Dat heeft voor mij geleidt tot meesterschap. Ik kan nu mijn eigenheid als coach op een professionele manier inzetten en mijn christen-zijn op een natuurlijke manier integreren met mijn coachaanpak. Het professionele en geestelijke gaat nu samen. Voor de coachee heeft dat een grote meerwaarde“.

Ik heb antwoorden gevonden op vragen als: waarom wil ik een leider zijn en wat betekent dat voor mij en anderen?

Johan Mooij | Algemeen Directeur ZOA

“Door binnen de Leergang TransforMissioneel leiderschap in een kleine groep inspiratie op te doen en me te verdiepen in onderliggende waarden ben ik geholpen om antwoorden te vinden op vragen als: waarom wil ik een leider zijn en wat betekent dat voor mij en anderen? Daarom beveel ik Excellence Opleiding & Training van harte aan!”CC Excellence staat open voor constructieve feedback…

CC Excellence staat open voor constructieve feedback om de kwaliteit continue te blijven verbeteren.

Han ter Keurs | Teamcoach  de Zorggroep

Ik heb ervaren dat de Leergang TransforMissioneel Leiderschap wordt gekenmerkt door professioneel onderwijs met persoonlijke aandacht. Er is goed nagedacht over de opzet van de opleidingen de onderwijsmodules sluiten goed op elkaar aan. CC Excellence staat open voor constructieve feedback om de kwaliteit van het programma continue te blijven verbeteren. Dat maakt hen een duurzame en innovatieve partner voor de toekomst omtrent het vakgebied coaching. Van harte aanbevolen voor iedereen die een betere coach professional wil worden en het volledige potentieel in zichzelf wil benutten!”

Ik heb ontzettend genoten van de masterclasses over Persoonlijk Leiderschap.

Gea Overweg | Adjunct Directeur IDO

“Ik heb ontzettend genoten van de masterclasses over Persoonlijk en TransforMissioneel Leiderschap. Met het verwerkingsprogramma van negen maanden heb ik een enorme verdieping gekregen in mijn persoonlijke leiderschapsthema’s en een heldere rode draad ontdekt in mijn functioneren als leidinggevende. Vooral het Persoonlijk Journaal heeft me geholpen om tot zichtbare en meetbare resultaten te komen.”