Studiedagen Nascholing

De studiedagen van het Excellence Cachfestival vormen een continue doorlopend jaarprogramma waar coaches elkaar ontmoeten, inspirerende workshops bezoeken, verhalen delen over groei en transformatie en genieten van heerlijk eten en luisteren naar muziek. Hier volgt het programma voor het seizoen 2021/2022.

Lees meer

NIEUW: opleiding Jongeren Coach

Met de nieuwe opleiding TransforMissioneel Jongerencoach Foundation ontvang je kennis en concrete handvatten om jongeren te ondersteunen in hun omstandigheden en een stap verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei naar volwassenheid. 

Lees meer

Elke week een coach spreuk

In coachsessies en trainingen worden uitspraken gedaan die aan het denken zetten. Om ze niet te laten verdwijnen plaatsen we elke week een nieuwe spreuk. Ter inspiratie…

NB: als je ze deelt met iemand anders, wil je dan de bron -deze website- er bij vermelden? Lees meer

Update Coronaprotocol

Als opleider sluiten we aan bij de actualiteit. Dat geldt in het bijzonder voor ontwikkelingen binnen de kennisdomeinen waarin we opleiden en begeleiden. Maar we hebben ook rekening te houden met de omstandigheden. We zoeken steeds manieren die meest effectief bijdragen aan persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Hoe doe je dat als Corona het leven ondersteboven gooit? (Geupdated op 18/06/2021)
Lees meer

Mist in mijn hoofd

Het jaar 2020 werd ingeluid met de dikste mist die ik ooit heb meegemaakt. Vuurwerk afsteken of op bezoek gaan bij je vrienden was een hachelijke onderneming. Lokaal was het zicht namelijk niet meer dan 1,5 meter. Symbolischer kon de overgang naar het mistige 2020 niet zijn. Dit jaar heeft mij drie belangrijke lessen geleerd die ik graag met je wil delen.
Lees meer

Wat doet de TransforMissionele Coach?

We leiden niet alleen erkende professionele TransforMissionele coaches op, we verzorgen ook begeleidingstrajecten. Voor een professionele coach, erkende supervisor of procesbegeleider ben je bij ons aan het juiste adres. Maar wat krijg je dan? In ieder geval een vakman of vakvrouw met een jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden. Daarnaast hebben we verschillende specialisaties in huis. Maar overkoepelend laten we ons allemaal leiden door het TransforMissionele gedachtengoed.
Lees meer

NIEUW – Boek “Als het leven duwt”

Ontroerend, bemoedigend, krachtig en kwetsbaar’, dat zijn veelvuldige waarderingen die dit boekje kreeg nadat enkele hoofdstukken eerst als artikelenserie verscheen op LinkedIn. Met voorbeelden uit zijn persoonlijk leven en principes uit het TransforMissioneel Coachen gaat Bart Broekman, opleider en executive coach, in op de vraag ‘Wat doe ik als het leven mij duwt naar een plek waar ik niet wil zijn?’. Lees meer

Hoe geef ik leiding als het schuurt?

Hoe geef je leiding aan onverwachte en overweldigende gebeurtenissen? In deel 2 van de serie “Als het leven duwt” deel ik mijn persoonlijke ervaringen en welke coach- en leiderschapsprincipes me daarbij hebben geholpen.

Lees meer