Als het leven duwt

Ontroerend´, ´bemoedigend´, ´krachtig´ en ´kwetsbaar’, dat zijn veelvuldige waarderingen die dit boekje kreeg nadat enkele hoofdstukken eerst als artikelenserie verscheen op LinkedIn.

Op bepaalde momenten in je leven heb je de sprong gewaagd. Een bewuste keuze om een uitdaging aan te gaan, jezelf te ontwikkelen en iets nieuws te leren (bijv. een nieuwe studie, een lange reis maken, verhuizen, een uitdagend project). Maar er zijn ook momenten geweest dat je niets had te kiezen. Dat je moest springen omdat het leven je heeft geduwd (bijv. een ontslag, een burn-out, een ongeluk, een scheiding, een overlijden). Of je nu zelf de sprong hebt gemaakt of dat het leven je heeft geduwd, in elke situatie heb je keuzen gemaakt die laten zien wie jij bent, hoe goed je jezelf kent en waar je voor staat. Als je op die momenten terugkijkt, kun je patronen waarnemen. Patronen die iets zeggen over hoe jij regie voert over je leven. Hoe je dat doet, zegt ook iets over hoe jij leiding geeft aan anderen.

Met voorbeelden uit zijn persoonlijk leven en principes uit het TransforMissioneel Coachen geeft Bart Broekman in dit boek antwoord op de vraag ‘Wat doe ik als het leven mij duwt naar een plek waar ik niet wil zijn?’. Als je je daarvan bewust bent kun je effectief werken aan persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. “Als het leven duwt”  nodigt uit tot bezinning en verwondering en geeft praktische handreikingen in het omgaan met onverwachte en overweldigende gebeurtenissen.

Blijf op de hoogte

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan houden we je op de hoogte van ontwikkelingen en acties rondom het boek.

Verschijning: juni 2021
ISBN: 9789081465892
NUR: 130