CC Excellence zou in haar huidige vorm niet bestaan zonder de deskundige en trouwe collega’s die jarenlang hun schouders onder ons werk zetten en betekenisvol bijdragen aan het ontwikkelen en verzorgen van opleidingsprogramma’s en coachtrajecten. De komende weken zetten we ze graag in het zonnetje. Vandaag: Nienke Ris-Stolk

Nienke Ris-Stolk

Nienke kwam precies op het juiste moment! We zaten midden in een onstuimige periode die een jaar eerder was begonnen. Door lockdowns en allerlei beperkingen moesten we onze programma’s omzetten naar online en hybride varianten, nieuwe vaardigheden leren en de bedrijfsvoering en werving anders inrichten. Mijn (Bart) voornemen om in datzelfde jaar minder uitvoerend werk te doen liep daardoor spaak. Toen we binnen het team bespraken wie we praktisch de verantwoordelijk konden geven voor de planning, organisatie en kwaliteit van onze coachopleidingen, popte de naam van Nienke op. We waren er unaniem over eens dat zij wel eens de juiste persoon zou kunnen zijn. We kenden Nienke als oud student van de Practitioner-opleiding en volgden ‘op afstand’ haar coachpraktijk. We werden niet teleurgesteld.

Haar vermogen om aan te sluiten, in te voegen en tegelijkertijd haar eigen stem te laten klinken hebben we als bijzonder positief ervaren. Nienke heeft een aanpakkersmentaliteit en laat zich niet afschrikken door het onbekende. Ze kan dichtbij komen en tegelijkertijd afstand nemen en goed boven de materie hangen. Haar deskundigheid en ervaring blijkt als ze op korte termijn cursusdagen overneemt als een trainer ziek is. Dat doet ze vlekkeloos én met veel plezier. De ontwikkeling van een opleiding Jongerencoach was misschien wel de kers op de taart.

We zijn bijzonder blij met en trots op de persoon van Nienke en de wijze waarop ze haar rol als opleidingscoördinator vervult. Bedankt Nienke, we hopen dat je nog een tijd blijft ‘hangen’!