Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stiltetraining: Wie ben ik als metgezel in mijn professie?

29 juni 2024

€385

De stiltetraining Wie ben ik als metgezel in mijn professie is een combinatie van retreat, coaching en training.

In het 12e-eeuwse Benedictijner Klooster op het schitterende erfgoed ‘Het Stift’ in Weerselo, staan we stil bij de rust en de stilte die alleen Jezus kan bieden. Hij gaat met ons mee als we gaan onderzoeken wat het betekent om een metgezel te zijn in je professie als coach, leraar, leidinggevende, begeleider of hulpverlener.

Je gaat jouw visie, roeping, persoonlijkheid en unieke kenmerken in het omgaan met je coachee, leerling, medewerker, cliënt of patiënt woorden en beelden geven. Hiermee geef je klank en kleur aan je beroepshouding en beroepsidentiteit.

Doel
Aan het eind van deze tweedaagse stiltetraining heb je meer zicht op jouw profiel als professional vanuit het gezichtspunt van metgezel-zijn en wat de implicatie en betekenis daarvan is in de praktijk van jouw handelen.

Keuzeprogramma
Het programma kent gezamenlijke momenten waarin we het thema verkennen en onze inzichten delen. Verder zijn er keuzeactiviteiten die je naar wens alleen of samen met anderen doet, binnen of buiten. Je kiest werkvormen en oefeningen die aansluiten bij wat jij nodig hebt om in dit thema tot ontwikkeling te komen. Als extra ondersteuning ontvang je, tussendoor of na afloop, een online coachsessie.

NOBCO PE-Punten
Dit programma valt onder het bijscholingsaanbod. Daarom zijn er Permanente Educatie Uren aangevraagd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Ga naar de training

Locatie

erfgoed Het Stift
Het Stift 9
Weerselo, 7595 LE Nederland
+ Google Maps