Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studiedag: Succes met je coachbedrijf!

05-04-2022 @ 09:30 - 17:30

Een succesvol coachbedrijf

Het Excellence Coachfestival is een continu doorlopend jaarprogramma waar coaches elkaar ontmoeten, inspirerende workshops en seminars bezoeken, verhalen delen over groei en transformatie en genieten van heerlijk eten en luisteren naar muziek.

Op dinsdag 5 april staan we onder leiding van Bart van de Belt een hele dag stil bij je coachpraktijk als onderneming. Bart is een van de leidende businesscoaches en leiderschapscoaches in Nederland. Hij is oprichter van de Zakelijk Succes Groep en auteur van verschillende boeken en audioprogramma’s over ondernemerschap. Met humor, oefeningen, interactie en voorbeelden uit de praktijk zal hij je inspireren om de volgende sprong te maken met je coachbedrijf.

Wat is succesvol?
Met deze vraag beginnen we de dag. Het is belangrijk dat je voor jezelf weet wat je meetlat is om daar antwoord te geven. Het antwoord zal deels afhangen van de doelen en ambities die je hebt en de maatstaven die jij hanteert voor succes. Die zijn voor iedereen verschillend. Naast een subjectieve norm zijn er ook objectieve indicatoren die bepalen of je onderneming succesvol is en die je naast je persoonlijke meetlat kan leggen.

Hoe word je succesvol?
Ook al weet je wat je wilt en wat je ambities zijn, maak het dan maar eens waar. Het is een uitdaging om een goed lopend coachbedrijf te krijgen in een branche met moordende concurrentie, waar iedereen zich coach mag noemen en waar veel ondermaatse prijzen worden gehanteerd (bijv. omdat coachen een ‘bijbaan’ is of omdat de partner van de coach kostwinner is). Er zijn succesvolle coachondernemingen die laten zien dat het kan, ook al zijn er veel aanbieders die in dezelfde vijver vissen. De mogelijkheden om je te onderscheiden zijn legio en de kansen die voorbij komen om dat zichtbaar te maken zijn enorm groot. In deze serie workshops sta je stil bij enkele sleutels die je daarbij helpen en ga je ontdekken wat de meest voorkomende blokkades zijn om je bedrijf tot een succes te maken.

Een nuchter praktijkverhaal
Wees gerust, je krijgt niet alleen maar succesverhalen te horen. Elke ondernemer weet dat de weg naar succes een keer vaker vallen is dan opstaan. Succes komt je niet aanwaaien. En succes is betrekkelijk. Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan een succesvol bedrijf. Bart is daar eerlijk in en zal ook vertellen over zijn teleurstellingen en de vele keren dat het niet lukte. De handvatten die je krijgt aangereikt zijn geboren uit de praktijk van vallen en opstaan. Wil jij weten wat jou stimuleert en wat jou verhindert om te groeien in je bedrijf, dan zal deze dag je vast en zeker richting geven!

 

Wat gaat er gebeuren?

Ontdekken en beleven, dat is waar het om gaat in dit Coachfestival. Alle zintuigen worden geprikkeld. Je wordt niet alleen geinspireerd door te luisteren naar de inzichten van experts op het vakgebied, je gaat met het oog op de coachpraktijk ook zelf ervaren en oefenen. Er is veel ruimte voor ontmoeting, misschien zelf voor het aangaan van nieuwe collegiale vriendschappen. Lekker eten, live muziek en een schitterende omgeving horen tot de ambience van deze bijzondere dag.

Het programma

09.30 Ontvangst
10.00 Welkom en Opening
10.15 De Bedoeling (verhalen die raken)
10.45 Workshop
11.45 Oefensessies
12.30 Uitgebreid lunchen en ontmoeting
13.30 Workshop
14.30 Oefensessies
14.15 Break
15.00 Workshop
16.00 Verhalen delen
16.30 Borrelen
17.30 Einde dag

 

Locatie

De Oldhorst te Wezep
Zuiderzeestraatweg 413
Wezep, 8091 PA
+ Google Maps
Telefoon
0900 - 09 30
Bekijk de site van Locatie