Hoe verloopt de procedure tot inschrijving?

Voor de Open Opleidingen en het Nascholingsaanbod geldt de volgende procedure:

1. Inschrijven

Je schrijft je in voor een workshop, training, cursus of opleiding via het Online Inschrijfformulier (klik op de button ” Inschrijven”). Langs deze weg ontvangen we alle noodzakelijke informatie om je aanmelding te kunnen verwerken en ga je een overeenkomst met ons aan. In de Algemene Voorwaarden staat beschreven wat deze overeenkomst inhoudt.

2. Bevestiging

Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging van je inschrijving met een kopie van de Algemene Voorwaarden en het Privacystatement (zodat je weet hoe we met je gegevens omgaan). Mocht je deze bevestiging niet ontvangen kijk dan in de spambox van je mailaccount. Neem contact met ons als je geen bevestiging hebt ontvangen. We controleren dan of je inschrijving goed bij ons is aangekomen.

3. Informatie

Je ontvangt enkele weken voor aanvang van de betreffende cursus of opleiding een email van ons met aanvullende informatie . Ook wordt -indien dit nodig is voor een goede voorbereiding op de eerste bijeenkomst- het onderwijsmateriaal verzonden naar het adres die je bij de inschrijving hebt opgegeven.

4. Uitnodiging

Je ontvangt in de week voor aanvang van de betreffende cursus of opleiding een uitnodiging voor de eerste cursusdag met de informatie over de cursuslocatie en laatste bijzonderheden.

5. Start

Op de eerste dag van de cursus of opleiding staat een half uur voor aanvang van het programma de koffie/thee en gebak klaar en ontmoet je de andere deelnemers en je docent/ trainer.