360o feedback

Op dit moment volg ik een coachtraject als ondersteuning voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling als ondernemer. Om mijzelf als merk sterker neer te zetten in de markt maakt het aanscherpen van mijn profiel onderdeel uit van het coachtraject. Hiervoor zet ik o.a. zet ik het instrument van 360o feedback uit bij een grote groep mensen die me de afgelopen tijd hebben meegemaakt in diverse rollen zoals: trainer, coach, ondernemer, teamlid, leidinggevende, gemeente- en familielid.

Mijn verlangen is om echt te zijn en te (blijven) doen waar mijn kracht ligt in lijn met mijn persoonlijke missie. Voor mezelf heb ik daar een beeld van. Langs deze weg hoop ik een nog scherper beeld te krijgen van hoe anderen dat ervaren en dit beeld naast het beeld te leggen die ik van mezelf heb.  Ik zou het fijn vinden als jij een van de mensen wilt zijn om mij feedback te geven op onderstaande zes vragen.

Natuurlijk ga ik vertrouwelijk om met je reactie. Alleen ikzelf en mijn coach zien wat je mij teruggeeft. Lukt het je om mij voor 6 december te antwoorden?

Ik wil je bij voorbaat bedanken voor je eerlijke respons dat mij zal helpen om een volgende sprong te maken in mijn ontwikkeling. Ik besef dat ik wat tijd en denkwerk van je vraag! En natuurlijk zijn we even goede vrienden als je hier liever niet aan wilt meedoen…

Als je nog vragen hebt dan kun je me mailen of bellen (06 – 45 51 87 99).

Bart Broekman

Zes vragen