Ontdekken en Beleven!

Ontdekken en beleven“, dat is de essentie van het Coachfestival. Coachen is een bijzonder mooi en veelzijdig vak. In de kern gaat het over het stimuleren van ontwikkeling. Dat kan gaan over allerlei gebieden in het leven. Van verlies tot gezondheid, van loopbaan tot leefstijl. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zal waarschijnlijk wel een coach voor zijn.

In deze grote diversiteit is er één gemeenschappelijke deler. Elke vorm van coachen heeft tot doel dat er iets tot stand komt. Iets wat er nog niet was: een nieuw inzicht, een verbeterde vaardigheid, een ander perspectief, een volgende stap. Eigenlijk is coachen een vorm van scheppen. Spelen met wat er voor handen is, de waarde daarvan ontdekken en dat inzetten om te leren omgaan met dat wat er niet is of nog moet komen. Dat is het werkterrein van coaches. Hoe schitterend is dat? Coach zijn is een voorrecht en dat mag gevierd worden.

Het Excellence Coachfestival

Daarom is er het Excellence Cachfestival, een continue doorlopend jaarprogramma waar coaches in een kleinschalige setting elkaar ontmoeten, inspirerende studiedagen en workshops bezoeken, verhalen delen over groei en transformatie en genieten van heerlijk eten en luisteren naar muziek.

Voor het seizoen 2021/2022 verlenen diverse topsprekers weer hun medewerking verlenen. Op hun vakgebied zijn ze een autoriteit. Daarnaast weten ze op een inspirerende en praktische manier hun kennis en ervaring om te zetten naar praktische handvatten voor de professionele coach. Tijdens het Coachfestival is er veel ruimte om de informatie die wordt gegeven te verwerken en te oefenen. Ook krijg je literatuur mee dat je gaat helpen het onderwerp te integreren in je coachpraktijk.

Voor de verschillende studiedagen loopt een PE-vignet aanvraag bij de EMCC/NOBCO. Bekijk per workshop wat de PE waarde is.

Actuele Aanbod
  • Diepgaande ontmoetingen
  • Actuele thema's en topsprekers
  • NOBCO PE aangevraagd
  • Inspirerende workshops
  • Heerlijk eten
  • Live-muziek