Houden jullie ook Open Dagen?

Nee, we hebben geen Open Dagen. Er zijn wel andere mogelijkheden om kennis met ons te maken of je vragen te stellen, iets te proeven van wie we zijn en wat we doen:

  • De meest bekende manier is door contact met ons op te nemen.  We zorgen er voor dat je altijd iemand te spreken krijgt die jou het beste een antwoord kan geven of het gesprek met je kan aangaan over het onderwerp waarover je belt. Uiteraard mag je je vragen ook schriftelijk stellen, maar door mondeling contact krijg je meestal toch een betere indruk van de ander.
  • Een aanverwante vraag is “Houden jullie ook een intake of aanmeldingsgesprek?”. Klik hier voor onze reactie
  • Mocht je een opleiding overwegen en van een student die de opleiding eerder heeft gedaan willen horen wat zijn/ haar ervaringen zijn, dan kunnen we je in contact brengen met een referentie die zoveel mogelijk aansluit bij je eigen profiel.
  • Af en toe organiseren we workshops of seminars (soms gratis en soms tegen kostprijs) waar we je kunnen ontmoeten. Houd voor deze bijeenkomsten onze site in de gaten (kijk o.a. bij alumnibijeenkomsten, die regelmatig toegankelijk zijn voor introducees of belangstellenden).