Breng je teamleiders naar een hoger plan met de InCompany CoachClass

De InCompany Coach Class is een interne en op maat gesneden cursus voor ‘coachend leiderschap’ van vier dagen verspreid over een periode van vier maanden. De CoachClass is geschikt voor operationeel leidinggevenden zoals teamleiders en managers.  De cursus is bedoeld als een inleiding in het coachend leidinggeven en wordt gekenmerkt door een professionele benadering en een waardengedreven aanpak. De casussen, voorbeelden, opdrachten en oefeningen sluiten aan bij de doelgroep in de specifieke sector.

In de Coach Class gaan de deelnemers ontdekken hoe op een betrekkelijk eenvoudige en positieve wijze invloed kan worden uitgeoefend op de mensen aan wie ze leiding geven. Vanaf de eerste dag gaan de cursisten aan de slag met praktische en concrete handvatten. Omdat de Coachclass werkt met kleine groepen en meerdere trainers is er veel persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van de deelnemers.  Het ontdekken van  persoonlijke overtuigingen en betekenisvolle waarden in relatie tot de eigen werkpraktijk en de organisatiecontext, vormen een belangrijk onderdeel van de cursus. Daarom is er veel ruimte voor reflectie, interactie en het bespreken van eigen praktijksituaties.

De cursusdagen zijn praktische trainingen onder leiding van inspirerende trainers met ruime ervaring op het gebied van leiderschap en coachen. Het leerwerk en het doordenken van de cursusstof vindt grotendeels buiten de cursusdagen plaats.

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045