Vrijdag 10 april 2015 Masterclass Leiderschap en Meesterschap

Paul Donders

Hoe groei ik in mijn leiderschap naar het niveau van Meesterschap? Deze vraag staat centraal in een masterclass van Paul Donders over Leiderschap en Meesterschap. Op vrijdag 10 april 2015 deelt hij ervaringen en inzichten over de wijze waarop je een excellente leider kan worden die anderen inspireert tot het leveren van uitzonderlijke prestaties. Kenmerkend voor teams en organisaties waarin meesterschap centraal staat is het feit dat er geen genoegen wordt genomen met middelmatigheid. Medewerkers zijn voortdurend op zoek naar kansen om de beste producten of diensten af te leveren. Om dit niveau te bereiken en vast te houden is er een juiste balans nodig tussen ontspannen en inspannen. Het doel daarvan is dat er ruimte ontstaat voor creativiteit en een betekenisvolle verbinding tussen werk en resultaat. In deze masterclass krijg je concrete handvatten aangereikt voor toepassing in de eigen praktijk.

Samen met Chris Sommer schreef Paul Donders het inspirerende boek “Meesterschap – visie, lef en levenskunst”. Paul heeft  een passie voor mensen en ziet het als een voorrecht om professionals en leidinggevenden te inspireren hun unieke talenten te ontdekken en tot het volle potentieel te ontwikkelen. Hij is één van de oprichters van Xpand, en sinds 1987 een drijvende en leidende kracht binnen de organisatie. Zijn bedrijf is in tien verschillende landen vertegenwoordigd, met in totaal 120 trainers en consultants. Paul is een inspirerende spreker, een gevestigd strategisch adviseur, en schrijver van meerdere leiderschapsboeken.

Inschrijven Masterclass

Doelgroep

De masterclass is gericht op leidinggevenden, bestuurders, directeuren, managers en executive coaches uit diverse sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, non-profit organisaties, overheid, onderwijs, enzovoort.

Je hebt een behoorlijke mate van deskundigheid ontwikkelt op je vakgebied. Je beschikt over bijzondere inzichten met betrekking tot organisatie, beleid en strategie. En je hebt een jarenlange ervaring in het leiding geven. Maar je wilt meer. Je wilt het verschil maken. De ware kracht van je leiderschap ligt verscholen in wie jij bent als persoon. Het gaat niet alleen om wat je doet als leider, maar vooral om hoe je het doet in je leiderschap. Jij bent je eigen instrument! De effecten van je leiderschap worden vooral bepaald door de kwaliteit van dat instrument en hoe goed je het weet te hanteren in de concrete situatie waarin je nu staat. Dat is wat je leert tijdens een serie masterclasses van leiders, topbestuurders en wetenschappers. Zij spreken niet alleen vanuit hun kennis, maar ook vanuit hun persoonlijke ervaring.
Wil jij het verschil maken? Investeer dan in jezelf!

Programma en kosten

09.00 uur: ontvangst
09.45 uur: masterclass
12.15 uur: ontmoeting en nabespreking
12.45 uur: culinaire lunch
14.00 uur: verwerking individueel of in kleine groep (facultatief)
15.30 uur: luxe snack
16.00 uur: afronding

De studiebijdrage voor een afzonderlijke masterclass is € 325,=. Dit bedrag is inclusief het boek “Meesterschap: visie, lef en levenskunst” door Paul Donders en Chris Sommer, een hand-out, verwerking, consumpties en culinaire lunch, excl. btw (21%).

Voor de Algemene Voorwaarden klik hier (er opent een nieuw venster)

Locatie

Leerhotel Het KloosterLeerhotel het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG AMERSFOORT

Klik hier voor een routebeschrijving

Overige Masterclasses

Dit is een masterclass in een serie van TOP Masterclasses over Persoonlijk Leiderschap. De volgende masterclasses staan nog gepland voor dit seizoen:

  • Vrijdag 08 Mei 2015: Leiderschap en Verbondenheid, door drs. Hans Groeneboer
  • Vrijdag 12 Juni 2015: Leiderschap en Daadkracht, door dr. Gabriël Anthonio

Om aan te melden voor één (of meerdere) van deze masterclasses klik hier

 

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045