Vrijdag 12 juni 2015 Masterclass Leiderschap, Moed en Daadkracht!

Moedig leiderschapEen inspirerende en motiverende topmasterclass over Moedig Leiderschap. Moedige en daadkrachtige leiders zijn bereid om te strijden voor het hoger belang. Ze hebben niet alleen hun eigen belang, maar ook dat van de ander voor ogen. Moedige leiders zijn vasthoudend en dapper. Op een bedachtzame wijze weten zij hun eigen stevigheid in te zetten voor de goede zaak. Zij blijven staan als anderen afhaken. Hoe blijf jij staande in het uur der waarheid? Heb jij de moed om op te staan als essentiële waarden worden aangetast? Weet jij wat je nodig hebt en wat je er van weerhoudt om een moedige leider te zijn? In deze bijzondere masterclass gaat dr. Gabriël Anthonio met ons op zoek naar onze diepste drijfveren en onzekerheden op de momenten dat we worden uitgedaagd om moed en daadkracht te betonen.

Gabriël Anthonio is getrouwd en heeft twee kinderen. Zijn loopbaan begint in de christelijke hulpverlening aan verslaafden en randgroepjongeren. Daarna vervulde hij directiefuncties bij justitie waaronder directeur van een Jeugdgevangenis en een TBS-kliniek. In 2006 werd Gabriël voorzitter van de Raad van Bestuur van Jeugdhulp Friesland. Sinds 1 november 2014 is hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Verslavingszorg Noord Nederland.

Gabriël is afgestudeerd in Pedagogiek aan de VU Amsterdam en in 2006 aan de UvH Utrecht gepromoveerd op het thema: ‘De Humanisering van een Justitiële organisatie’. Sinds 2007 is hij part-time Lector in Leiderschap en Verandermanagement aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden.

Inschrijven Masterclass

Doelgroep

De masterclass is gericht op leidinggevenden, bestuurders, directeuren, managers en executive coaches uit diverse sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, non-profit organisaties, overheid, onderwijs, enzovoort.

Je hebt een behoorlijke mate van deskundigheid ontwikkelt op je vakgebied. Je beschikt over bijzondere inzichten met betrekking tot organisatie, beleid en strategie. En je hebt een jarenlange ervaring in het leiding geven. Maar je wilt meer. Je wilt het verschil maken. De ware kracht van je leiderschap ligt verscholen in wie jij bent als persoon. Het gaat niet alleen om wat je doet als leider, maar vooral om hoe je het doet in je leiderschap. Jij bent je eigen instrument! De effecten van je leiderschap worden vooral bepaald door de kwaliteit van dat instrument en hoe goed je het weet te hanteren in de concrete situatie waarin je nu staat. Dat is wat je leert tijdens een serie masterclasses van leiders, topbestuurders en wetenschappers. Zij spreken niet alleen vanuit hun kennis, maar ook vanuit hun persoonlijke ervaring.
Wil jij het verschil maken? Investeer dan in jezelf!

Programma en kosten

09.00 uur: ontvangst
09.45 uur: masterclass
12.15 uur: ontmoeting en nabespreking
12.45 uur: culinaire lunch
14.00 uur: verwerking individueel of in kleine groep (facultatief)
15.30 uur: luxe snack
16.00 uur: afronding

De studiebijdrage voor een afzonderlijke masterclass is € 325,=. Dit bedrag is inclusief boek, een hand-out, verwerking, consumpties en culinaire lunch, excl. btw (21%).

Voor de Algemene Voorwaarden klik hier (er opent een nieuw venster)

Inschrijven Masterclass

Locatie

Leerhotel Het KloosterLeerhotel het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG AMERSFOORT

Klik hier voor een routebeschrijving

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045