Vrijdag 17 juni 2016 Masterclass Leiderschap, Moed en Daadkracht!

Een inspirerende en motiverende topmasterclass over moedig leiderschap. Moedige en daadkrachtige leiders zijn bereid om te strijden voor het hoger belang. Ze hebben niet alleen hun eigen belang, maar ook dat van de ander voor ogen. Moedige leiders zijn vasthoudend en dapper. Op een bedachtzame wijze weten zij hun eigen stevigheid in te zetten voor de goede zaak. Zij blijven staan als anderen afhaken. Hoe blijf jij staande in het uur der waarheid? Heb jij de moed om op te staan als essentiële waarden worden aangetast? Weet jij wat je nodig hebt en wat je er van weerhoudt om een moedige leider te zijn? In deze bijzondere masterclass gaat Philip Messak met ons op zoek naar onze diepste drijfveren en onzekerheden op de momenten dat we worden uitgedaagd om moed en daadkracht te betonen.

Inschrijven Masterclass

De sprekerPhilip Messak

Philip Messak (1964)  is getrouwd met Karin en samen zijn zij de ouders van drie volwassen kinderen, Carmen, Ruben en Romy. Hij heeft 25 jaar mogen dienen bij het Korps Mariniers en de Koninklijke Landmacht. Door diverse functies te bekleden als soldaat en officier bij Defensie weet hij als geen ander hoe het is om leiding te ontvangen en te geven. Als pelotonscommandant werd hij in 1995 uitgezonden met Dutchbat III naar voormalig Joegoslavië.

Op basis van Philip zijn dagboeken uit Srebrenica is het boek “Man met een Missie” verschenen. Dit is een persoonlijk verhaal van de mens achter de militair onder extreme omstandigheden. Philip heeft besloten nooit meer slachtoffer te willen zijn maar regie te nemen over zijn leven!

Op dit moment is Philip werkzaam als directeur op een vmbo school te Assen, CS Vincent van Gogh. Naast zijn reguliere werk in het Onderwijs is hij ook ondernemer en begeleidt hij veteranen en jongeren die hulp kunnen gebruiken om zich als mens in de maatschappij van nu en morgen staande te houden. Daarnaast bekleedt hij diverse bestuursfuncties en houdt hij zich bezig met het verbeteren van het ondernemersklimaat in Assen. Zijn manier van leven kenmerkt zich door te weten wat zijn reden van bestaan is, te doen wat er echt toe doet en van toegevoegde waarde kunnen zijn voor zijn omgeving. Volgens hem is niet toevallig dat hij nu directeur is van een school waar hij met zijn collega’s en leerlingen het verschil wil maken.

Doelgroep

De masterclass is gericht op leidinggevenden, coaches, adviseurs en managers uit diverse sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, non-profit organisaties, overheid, onderwijs, enzovoort..

Programma en kosten

09.00 uur: ontvangst
09.45 uur: masterclass
12.30 uur: ontmoeting en nabespreking
12.45 uur: culinaire lunch
14.00 uur: verwerking individueel of in kleine groep
16.00 uur: afsluiting

De studiebijdrage voor een afzonderlijke masterclass is € 325,=. Dit bedrag is inclusief boek, handout, consumpties, lunch en verwerking middels intervisie, excl. btw (21%).

Voor de Algemene Voorwaarden klik hier (er opent een nieuw venster)

Locatie

kontakt der kontinentenConferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS  SOESTERBERG

Klik hier voor een routebeschrijving

Opleiding & Training

 

Contactgegevens

Telefoon
0900 – 09 30

E-mail
info@cc-excellence.nl

Postadres
Postbus 660
9200 AR Drachten

Opleidingslocaties
Polanerbaan 13H Woerden
Condorweg 1 Apeldoorn
Amersfoortsestraat 20 Soesterberg
Vennenpad 5 Nunspeet
Hezenberg 6 Hattem
Morra 2 Drachten

Kamer van Koophandel
50973045